HYUNDAIJEVIH TOP 20

Preverite ekskluzivno ponudbo najbolj vročih 20 avtomobilov... Preberi več

 
Zapri
 

Tucson in Elantra s prestižno nagrado za dizajn

  • Tucson in Elantra s prestižno nagrado za dizajn

    15. februar 2016

    Hyundaijeva Tucson in Elantra sta prejela prestižno nagrado za dizajn – iF Design Award 2016. Nagrada iF Design je svetovno priznana in velja za simbol odličnosti oblikovanja. Podeljujejo jo že več kot 60 let.

    Nagrada je priznanje za drzen in prepoznaven dizajn Tucsona, novega, kompaktnega SUV, ki je obenem ambasador blagovne znamke. Koncept zasnove novega Tucsona temelji na elegantnem, urbanem stilu v kombinaciji z ostrimi linijami, ki so značilne za športne terence.

    Prednji del novega Tucsona zaznamuje mogočna šesterokotna maska s prečnimi kromiranimi rešetkami, ki je povezana z LED žarometi in ustvarja značilno Hyundaijevo identiteto. Dominanten prednji del elegantno dopolnjuje skladna bočna podoba, ki so jo oblikovalci dosegli s premikom A-stebrička nekoliko nazaj. S premikanjem so stebriček vizualno ločili od dolgega pokrova motorja ter tako izpostavili eleganten profil. Sodobna kabina prinaša kakovostno izbrane materiale, ki so mehki na otip, kar ustvarja prefinjen ambient. Nova postavitev sredinske konzole izraža eleganco in obenem povečuje občutek prostornosti.

    iF Design nagrado za prefinjen in dinamičen dizajn je poleg Tucsona prejela tudi Hyundai Elantra, ki sledi Hyundaijevi oblikovalski strategiji “Modern Premium”. Nova Elantra se tako ponaša z izjemnim zunanjim in notranjim slogom, udobjem ter vgrajeno sodobno tehnologijo, ki jih zaokrožuje atraktivna šesterokotna maska motorja.

     
     
 

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Potrebni piškotki zagotavljajo bistveno funkcionalnost. Spletna stran brez piškotkov ne more pravilno delovati in jih lahko izključite le s spreminjanjem nastavitev brskalnika.

Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati našo spletno stran z zbiranjem in poročanjem podatkov o njeni uporabi.

Uporabljamo tržne piškotke za izboljšanje ustreznosti oglaševalskih akcij, ki jih prejemate.

Shrani nastavitve