HYUNDAIJEVIH TOP 20

Preverite ekskluzivno ponudbo najbolj vročih 20 avtomobilov... Preberi več

 
Zapri
 

Prva skica novega Tucsona

  • Prva skica novega Tucsona

    04. februar 2015

    Hyundai bo na avtomobilskem salonu v Ženevi premierno predstavil novo generacijo kompaktnih SUV-jev, ki bo po novem slišal na ime Tucson.

    Z napovedjo premiere je Hyundai objavil prvo skico modela. Njegova oblika je drzna in prepričljiva. Sprednji del zaznamuje markantna maska motorja s kromirano obrobo, ki jasno naznanja kateri družini pripada.

    Novi Tucson bo predstavljal velik korak za Hyundai v razredu SUV. Pot k uspehu pa mu tlakujejo Hyundaijevi revolucionarni športni terenci že vse od leta 2000, ko je bil predstavljen prvi Santa Fe. Ta in vsi naslednji so uveljavili Hyundaijevo pozicijo v konkurenčnem SUV razredu na tržišču stare celine, kjer je bilo vse do danes prodanih več kot 1 milijon Hyundaijevih športnih terencev.

     
     
 

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Potrebni piškotki zagotavljajo bistveno funkcionalnost. Spletna stran brez piškotkov ne more pravilno delovati in jih lahko izključite le s spreminjanjem nastavitev brskalnika.

Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati našo spletno stran z zbiranjem in poročanjem podatkov o njeni uporabi.

Uporabljamo tržne piškotke za izboljšanje ustreznosti oglaševalskih akcij, ki jih prejemate.

Shrani nastavitve