HYUNDAIJEVIH TOP 20

Preverite ekskluzivno ponudbo najbolj vročih 20 avtomobilov... Preberi več

 
Zapri
 

Hyundai - uradni prevoznik reprezentanc na svetovnem nogometnem prvenstvu

  • Hyundai - uradni prevoznik reprezentanc na svetovnem nogometnem prvenstvu

    25. maj 2010

    Hyundai Motor Company je na johannesburškam mestnem stadionu slavnostno predal 609 osebnih vozil in 32 avtobusov. Hyundaijeva flota vozil bo zagotavljala udoben, varen in nemoten prevoz vsem 32-im kvalificiranim nogometnim reprezentancam, delegatom FIFE, članom organizacijskega odbora, sodnikom in predstavnikom medijev v času trajanja svetovnega prvenstva.

    Vseh 32 Hyundaijevih avtobusov je bilo prav posebej izdelanih za svetovno prvenstvo. Vsaki kvalificirani reprezentanci pripada en avtobus, ki je »oblečen« v nacionalne barve, opremljen z imenom in zastavo države ter najboljšim sloganom, ki so ga za reprezentance prispevali privrženi navijači.

    Poleg sponzorskih vozil bo Hyundai v času trajanja prvenstva zagotovil tudi tehnično podporo, ki bo z 80 mehaniki, v primeru težav, nudila 24-urno pomoč na cesti.

     
     
 

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Potrebni piškotki zagotavljajo bistveno funkcionalnost. Spletna stran brez piškotkov ne more pravilno delovati in jih lahko izključite le s spreminjanjem nastavitev brskalnika.

Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati našo spletno stran z zbiranjem in poročanjem podatkov o njeni uporabi.

Uporabljamo tržne piškotke za izboljšanje ustreznosti oglaševalskih akcij, ki jih prejemate.

Shrani nastavitve