Hyundaijevih najboljših 20 ta teden

Preverite ekskluzivno ponudbo najbolj vročih 20 avtomobilov tekočega tedna.... Preberi več

 
Zapri
 

Hyundai Avto Trade slavnostno predal i10 nagrajenki za najboljši slogan

 • Hyundai Avto Trade slavnostno predal i10 nagrajenki za najboljši slogan

  13. julij 2010

  * ga. Bernarda Bele srečna dobitnica Hyundai i10 – glavne nagrade v nagradni igri »Be there with Hyundai«

  * slogan »Z enajstimi pogumnimi srci do konca« je v času trajanja svetovnega nogometnega prvenstva v Južni Afriki krasil avtobus slovenske nogometne reprezentance Hyundai Motor Company je v sodelovanju s FIFA-o organizirala nagradno igro z naslovom »Be there with Hyundai«.

  Nagradna igra je potekala na spletni strani fifaworldcup.hyundai.com. V nagradni igri je lahko sodeloval vsakdo tako, da je prispeval slogan za svojo najljubšo nogometno reprezentanco. Tako je vsaki kvalificirani reprezentanci v času trajanja svetovnega nogometnega prvenstva pripadal avtobus »oblečen« v nacionalne barve, opremljen z imenom in zastavo države ter najboljšim sloganom, ki so ga za reprezentanco prispevali privrženi navijači.

  Tudi slovenska nogometna reprezentanca se je, v času trajanja svetovnega nogometnega prvenstva v Južni Afriki, vozila v »svojem« avtobusu. Opremljen je bil s sloganom »Z enajstimi pogumnimi srci do konca«. Zmagovalni slogan je prispevala ga. Bele Bernarda. Prav danes smo ji pri Hyundai Avto Trade slavnostno izročili glavni dobitek v nagradni igri »Be there with Hyundai« - vozilo Hyundai i10. Bernardi želimo veliko udobnih in brezskrbnih kilometrov z novim i10.

   
   
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Vse podatke, zbrane prek piškotkov za potrebe spletne analitike na našem spletnem mestu anonimiziramo s pomočjo posebnega algoritma SafeMetric™. Več o piškotkih.