5 Euro NCAP zvezdic za Hyundai ix35

  • 5 Euro NCAP zvezdic za Hyundai ix35

    25. avgust 2010

    Hyundai ix35 se je na Euro NCAP preizkusnih trčenjih po novi metodologiji odrezal odlično, saj je prejel maksimalnih 5 zvezdic.

    Dosegel je 90% vseh točk za zaščito odraslih potnikov, 88% za zaščito otrok in 71% za vgrajene sisteme, ki zmanjšujejo možnost poškodb. Odličen dosežek uvršča ix35 med najvarnejša vozila v razredu, ki mu pripada, saj je v kategoriji »zaščita otrok« dosegel najboljši rezultat med konkurenti. ix35 je ob i20 in i30 tretje Hyundaijevo vozilo, ki je doseglo maksimalnih 5 Euro NCAP zvezdic. Hyundai je zelo ponosen na svoje nedavne dosežke.

    Vodilo Hyundaija so zadovoljni kupci. S tem motom je bil zasnovan tudi najnovejši Hyundaijev predstavnik kompaktnih SUV-jev, ix35, ki je med evropskimi kupci zelo priljubljen. To dokazuje tudi dejstvo, da je bilo v prvem tromesečju na evropskem tržišču prodanih več kot 60.000 omenjenih vozil. ix35 pa je bil zelo dobro sprejet tudi med domačimi kupci in prodaja od aprila do julija znaša zavidljivih 292 vozil.

    Odličen dosežek 5-ih zvezdic na preizkusnih trčenjih Euro NCAP ponovno dokazuje Hyundaieva nenehna prizadevanja k doseganju vrhunske varnosti.

     
     
 

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Potrebni piškotki zagotavljajo bistveno funkcionalnost. Spletna stran brez piškotkov ne more pravilno delovati in jih lahko izključite le s spreminjanjem nastavitev brskalnika.

Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati našo spletno stran z zbiranjem in poročanjem podatkov o njeni uporabi.

Uporabljamo tržne piškotke za izboljšanje ustreznosti oglaševalskih akcij, ki jih prejemate.

Shrani nastavitve