Hyundai doniral 100.000$ prizadetim v potresu v Indoneziji

 • Hyundai doniral 100.000$ prizadetim v potresu v Indoneziji

  14. december 2010

  Hyundai Motor Company, največji korejski avtomobilski proizvajalec, se je pridružil mednarodni humanitarni skupnosti, ki pomaga prizadetim v potresu v Indoneziji.

  V znak solidarnosti je doniral 100.000$. Sredstva so namenjena odpravi katastrofalnih posledic potresa, ki je to državo nedavno prizadel. Namenjena humanitarna pomoč bo preko lokalnih humanitarnih organizacij dodeljena tistim, ki trpijo najbolj.

  Hyundai si kot odgovorna globalna družba prizadeva pomagati žrtvam naravnih nesreč širom sveta. Zato se aktivno udejstvuje humanitarhih akcij in donira sredstva bodisi v denarni obliki bodisi v obliki izdelkov za nujno oskrbo, kot so hrana, zdravila ipd.. Tako je do sedaj zagotovil podporo pri odpravljanju posledic potresa v Iranu leta 1999, pri odpravljanju posledic cunamija v Aziji leta 2007. Prav tako je zagotovil pomoč prizadetim v gozdnih požarih v Grčiji leta 2007 in prizadetim v potresu na Haitiju in Čilah leta 2009 in 2010.

   
   
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Vse podatke, zbrane prek piškotkov za potrebe spletne analitike na našem spletnem mestu anonimiziramo s pomočjo posebnega algoritma SafeMetric™. Več o piškotkih.