HYUNDAIJEVIH TOP 20

Preverite ekskluzivno ponudbo najbolj vročih 20 avtomobilov... Preberi več

 
Zapri
 

Hyundai doniral 100.000$ prizadetim v potresu v Indoneziji

  • Hyundai doniral 100.000$ prizadetim v potresu v Indoneziji

    14. december 2010

    Hyundai Motor Company, največji korejski avtomobilski proizvajalec, se je pridružil mednarodni humanitarni skupnosti, ki pomaga prizadetim v potresu v Indoneziji.

    V znak solidarnosti je doniral 100.000$. Sredstva so namenjena odpravi katastrofalnih posledic potresa, ki je to državo nedavno prizadel. Namenjena humanitarna pomoč bo preko lokalnih humanitarnih organizacij dodeljena tistim, ki trpijo najbolj.

    Hyundai si kot odgovorna globalna družba prizadeva pomagati žrtvam naravnih nesreč širom sveta. Zato se aktivno udejstvuje humanitarhih akcij in donira sredstva bodisi v denarni obliki bodisi v obliki izdelkov za nujno oskrbo, kot so hrana, zdravila ipd.. Tako je do sedaj zagotovil podporo pri odpravljanju posledic potresa v Iranu leta 1999, pri odpravljanju posledic cunamija v Aziji leta 2007. Prav tako je zagotovil pomoč prizadetim v gozdnih požarih v Grčiji leta 2007 in prizadetim v potresu na Haitiju in Čilah leta 2009 in 2010.

     
     
 

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Potrebni piškotki zagotavljajo bistveno funkcionalnost. Spletna stran brez piškotkov ne more pravilno delovati in jih lahko izključite le s spreminjanjem nastavitev brskalnika.

Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati našo spletno stran z zbiranjem in poročanjem podatkov o njeni uporabi.

Uporabljamo tržne piškotke za izboljšanje ustreznosti oglaševalskih akcij, ki jih prejemate.

Shrani nastavitve