i40 - Hyundaijev nov paradni konj

 • i40 - Hyundaijev nov paradni konj

  22. december 2010

  Hyundai je naznanil, da bo njegov novi predstavnik D-segmenta v Evropi slišal na ime i40, s katerim bodo nadaljevali uspešen prodor blagovne znamke na evropsko tržišče. i40 je bil zasnovan in razvit za evropski trg v Hyundaijevem oblikovalskem centru v nemškem Ruselsheimu. Svetovno premiero bo doživel na ženevskem avtomobilskem salonu, marca 2011. Najprej bo na ceste zapeljala kombijevska različica.

  V drugi polovici 2011 pa bodo predstavili tudi limuzinsko različico. Pri Hyundaiju ne skrivajo pričakovanj, da želijo z i40 osvojiti tudi kupce drugih blagovnih znamk. i40 namreč odlično združuje uporabnost, zmogljivost, učinkovitost in slog.

  To so elementi, ki so v zadnjih letih postali temeljne vrednote razvoja Hyundaija v Evropi. Novi i40 se bo ponašal z najnovejšimi dosežki na področju okoljskih tehnologij, razvitih v okviru Hyundaijevega Blue DriveTM eko-programa. Tudi vgrajeni pogonski agregati bodo, glede na učinkovitost in ekonomičnost ter nizko količino izpusta CO2 v okolje, vodilni v razredu.

   
   
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Vse podatke, zbrane prek piškotkov za potrebe spletne analitike na našem spletnem mestu anonimiziramo s pomočjo posebnega algoritma SafeMetric™. Več o piškotkih.