HYUNDAIJEVIH TOP 20

Preverite ekskluzivno ponudbo najbolj vročih 20 avtomobilov... Preberi več

 
Zapri
 

Hyundai predstavil rally vozilo Hyundai Veloster na avtomobilskem salonu v Chicagu

  • Hyundai predstavil rally vozilo Hyundai Veloster na avtomobilskem salonu v Chicagu

    11. februar 2011

    Medtem, ko kupci širom sveta z nestrpnostjo pričakujejo pričetek prodaje najnovejšega Hyundaijevega špotrnega kupeja Velosterja, je Hyundai na avtomobilskem avtosalonu v Chichagu poskrbel za dodatno razburjenje. Predstavil je namreč rally vozilo Hyundai Veloster.

    S to potezo se bo Hyundai spet vrnil v svet moto-športa. Prvega predelanega rally Velosterja bo vozil priznani voznik dirkalnih avtomobilov Rhys Millen na Rallycross prvenstvu ZDA 2011. Rhys Millen je s svojim podjetjem sodeloval tudi pri predelavi vozila, kjer so razmeroma lahek avto z rigidno konstrukcijo uspešno preoblikovali v odličen rally avto z motorjem, ki proizvaja 500 konjskih moči in 600Nm navora.

    Rhys Millen Racing in Hyundai imata v načrtu še dve predelavi Velosterja. Drugo predelavo bosta vozila prvak v rallyu, Marcus Dodd in svetovni prvak v freestyle motokrosu, Robbie Maddison na "Summer X Games". Tretji rally Veloster pa bo izdelan za tekmovanje v 2WD rallycross razredu.

     
     
 

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Potrebni piškotki zagotavljajo bistveno funkcionalnost. Spletna stran brez piškotkov ne more pravilno delovati in jih lahko izključite le s spreminjanjem nastavitev brskalnika.

Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati našo spletno stran z zbiranjem in poročanjem podatkov o njeni uporabi.

Uporabljamo tržne piškotke za izboljšanje ustreznosti oglaševalskih akcij, ki jih prejemate.

Shrani nastavitve