HYUNDAIJEVIH TOP 20

Preverite ekskluzivno ponudbo najbolj vročih 20 avtomobilov... Preberi več

 
Zapri
 

Svetovna premiera Hyundaijeve limuzine i40 na avtomobilskem salonu v Barceloni

  • Svetovna premiera Hyundaijeve limuzine i40 na avtomobilskem salonu v Barceloni

    09. maj 2011

    Hyundai je pred svetovno premiero na avtomobilskem salonu v Barceloni razkril prvo fotografijo nove limuzine i40.

    4-vratni novinec sledi uspešni predstavitvi karavanske različice, ki je svetovno premiero doživela letos v Ženevi. Limuzina i40 je najnovejši model izdelan pod okriljem novega slogana blagovne znamke Hyundai "Nova miselnost. Nove možnosti.".

    Limuzina i40 se ponaša s povsem evropsko identiteto, saj je bila zasnovana in izdelana v Hyundaijevem evropskem R&D centru v nemškem Russelsheimu. Predstavlja nadaljevanje Hyundaijevega uspešnega vstopa v evropski D-segment. Prav tako kot karavanska različica, i40 limuzina predstavlja novo Hyundaijevo usmeritev "Moderen Premium", ki prinaša tradicionalno kakovost združeno z napredno tehnologijo po dostopnih cenah. Ponaša se z izjemno estetiko, ki se izraža z inovativnim, privlačnim in dinamičnim zunanjim dizajnom ter prostorno in razkošno notranjostjo.

    Hyundaijeva tiskovna konferenca na avtomobilskem salonu v Barceloni bo 12. maja ob 12:20 uri v Hali 8.

     
     
 

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Potrebni piškotki zagotavljajo bistveno funkcionalnost. Spletna stran brez piškotkov ne more pravilno delovati in jih lahko izključite le s spreminjanjem nastavitev brskalnika.

Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati našo spletno stran z zbiranjem in poročanjem podatkov o njeni uporabi.

Uporabljamo tržne piškotke za izboljšanje ustreznosti oglaševalskih akcij, ki jih prejemate.

Shrani nastavitve