HYUNDAIJEVIH TOP 20

Preverite ekskluzivno ponudbo najbolj vročih 20 avtomobilov... Preberi več

 
Zapri
 

Pet zvezdic Euro NCAP za Hyundai Veloster

  • Pet zvezdic Euro NCAP za Hyundai Veloster

    28. oktober 2011

    • Najvarnejši v svojem razredu
    • Hyundaijev šesti zaporedni model z najvišjo oceno
    • 5 zvezdic za varnost zaokroža vsestranski paket, ki ga ponuja Veloster

    Hyundaijev športni kupe Veloster je s svojo edinstveno konfiguracijo 1+2 vrata na preizkusnih trčenjih Euro NCAP dosegel najvišjo oceno 5 zvezdic.

    Skladno s Hyundaijevimi najavami in pričakovanji, je Veloster prejel oceno 5-ih zvezdic na testu, ki ga opravlja neodvisna organizacija EuroNCAP. Maksimalno oceno po novih, strožjih merilih, je Veloster osvojil zahvaljujoč skupnem številu doseženih točk. Za varnost potnikov spredaj je dosegel 96%, za zaščito otrok je prejel 89%, za elemente pasivne varnosti 71% in za zaščito pešcev 49%.
    Ob odličnem rezultatu velja poudariti, da je Veloster 5 zvezdic prejel navkljub asimetrični konfiguraciji karoserije, kar pomeni, da je konstrukcija vozila res odlična. Maksimalna ocena pa predstavlja tudi verodostojno potrditev odličnega dela Hyundaijevih strokovnjakov.

     

    Galerija

     
     
 

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Potrebni piškotki zagotavljajo bistveno funkcionalnost. Spletna stran brez piškotkov ne more pravilno delovati in jih lahko izključite le s spreminjanjem nastavitev brskalnika.

Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati našo spletno stran z zbiranjem in poročanjem podatkov o njeni uporabi.

Uporabljamo tržne piškotke za izboljšanje ustreznosti oglaševalskih akcij, ki jih prejemate.

Shrani nastavitve