HYUNDAIJEVIH TOP 20

Preverite ekskluzivno ponudbo najbolj vročih 20 avtomobilov... Preberi več

 
Zapri
 

Hyundai Elantra prejela prestižno nagrado »Autobest 2012«

  • Hyundai Elantra prejela prestižno nagrado »Autobest 2012«

    27. december 2011

    • Hyundai Elantra prejela pomembno pan-evropsko nagrado.
    • Z 839 točkami Elantra osvojila 1. mesto in se uvrstila pred Ford Focus in Chevrolet Aveo.
    • Konkurenčnost Elantre zaokrožuje najpopolnejša garancijska shema avtomobilske industrije »Trojno petletno jamstvo«.

    Kompaktna lumuzina Hyundai Elantra je bila v močni konkurenci jasen zmagovalec letošnjega izbora Autobest ter tako prejela laskavi naziv »Autobest 2012«.

    Kar 10 od 15 članov žirije Autobest je za Elantro oddalo svoj glas ter jo tako okronalo za zmagovalko. Dosegla je 839 točk ter se uvrstila pred Ford Focus s 758 točkami in Chevrolet Aveo s 744 točkami.

    Predsednik Autobest je ob podelitvi nagrade dejal: »Hyundai Elantra do potankosti uteleša novo strategijo blagovne znamke »Nova miselnost. Nove možnosti.«. Elantra predstavlja ponudbo »Moderen Premium«, ki ponuja kupcu popoln paket; užitek v vožnji, odličen dizajn, visoko kakovost notranjosti in impresiven prtljažni prostor. Je najboljša ponudba avtomobilske industrije v Evropi ta hip.«

    AUTOBEST je neodvisna avtomobilistična organizacija, ki jo sestavljajo ugledni novinarji iz 15 držav Srednje in Vzhodne Evrope. Glavni namen te mednarodne žirije je izbor avtomobila, ki predstavlja za sodobnega kupca najboljši nakup. Autobest je druga največja neodvisna avtomobilistična žirija v Evropi.

     
     
 

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Potrebni piškotki zagotavljajo bistveno funkcionalnost. Spletna stran brez piškotkov ne more pravilno delovati in jih lahko izključite le s spreminjanjem nastavitev brskalnika.

Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati našo spletno stran z zbiranjem in poročanjem podatkov o njeni uporabi.

Uporabljamo tržne piškotke za izboljšanje ustreznosti oglaševalskih akcij, ki jih prejemate.

Shrani nastavitve