HYUNDAIJEVIH TOP 20

Preverite ekskluzivno ponudbo najbolj vročih 20 avtomobilov... Preberi več

 
Zapri
 

Svetovna premiera karavanske različice i30 v Ženevi

  • Svetovna premiera karavanske različice i30 v Ženevi

    28. februar 2012

    • Prostorna notranjost, elegantna zunanjost
    • Najprostornejši karavan C-segmenta
    • Zasnovan in izdelan v Evropi za Evropo

    Hyundai je razkril prve uradne fotografije nove karoserijske različice i30, ki bo predstavljena na letošnjem avtomobilskem salonu v Ženevi. Karavanska izvedenka je drugi član nove generacije i30, ki se bo kmalu pridružil 5-vratni različici.

    Eleganten Hyundaijev karavan je zasnovan na osnovi aktualnega 5-vratnega i30. Od manjšega brata je prevzel celotno paleto pogonskih agregatov, ki šteje 3 bencinske in 3 dizelske motorje. Zahvaljujoč dolžini, ki je od 5-vratne različice daljša za 185 mm, ponuja zajetnejši prtljažni prostor. To ga uvršča med najprostornejše avtomobile v evropskem C-segmentu.

    Nova generacija i30 se hvali z izjemnim slogom, kakovostjo in vrednostjo. Karavanska izvedenka ponuja vse našteto in še več. Vzljubili ga bodo vsi tisti, ki iščejo eleganten avto s prilagodljivo praktičnostjo.

    Poleg naštetih atributov se novi i30 wagon ponaša z najpopolnejšo jamstveno shemo v avtomobilski industriji, ki zajema 5 let garancije brez omejitve prevoženih kilometrov, 5 let asistence na cesti in 5 let brezplačnih preventivnih pregledov.

     
     
 

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Potrebni piškotki zagotavljajo bistveno funkcionalnost. Spletna stran brez piškotkov ne more pravilno delovati in jih lahko izključite le s spreminjanjem nastavitev brskalnika.

Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati našo spletno stran z zbiranjem in poročanjem podatkov o njeni uporabi.

Uporabljamo tržne piškotke za izboljšanje ustreznosti oglaševalskih akcij, ki jih prejemate.

Shrani nastavitve