HYUNDAIJEVIH TOP 20

Preverite ekskluzivno ponudbo najbolj vročih 20 avtomobilov... Preberi več

 
Zapri
 

Prenovljeni i30

 • Prenovljeni i30

  02. julij 2024

  Hyundai je predstavil drugo prenovo vozil družine i30, ki vključuje 5-vratni model, Wagon in Fastback.

  Drznejši dizajn
  Novi i30 ima prenovljen zunanji in notranji videz z bolj izrazitim sprednjim delom in elegantnim zadkom. Sprednji in zadnji žarometi LED so zdaj del serijske opreme, nova pa je tudi zasnova 16-palčnih aluminijastih platišč. Osveženi i30 je na voljo v 12 barvah karoserije, med katerimi je 7 novih.

  Posodobljena notranjost
  Notranjost ima nove barvne poudarke na armaturni plošči in centralnem tunelu. Na voljo so štiri vrste oblazinjenja sedežev, vključno z novimi vzorci. Paket N Line prinaša še bolj športne estetske elemente, vključno z novimi 17- in 18-palčnimi platišči.

  Najnovejše tehnologije
  Osveženi i30 ponuja napredne tehnologije povezljivosti, kot so 4,2-palčni barvni LCD zaslon, trije priključki za polnjenje USB tipa C in posodobitve zemljevidov na daljavo (OTA). Varnostni sistemi Hyundai Smart Sense vključujejo funkcije, kot so sistem za preprečevanje naleta (FCA), sistem za sledenje oznakam voznega pasu (LFA) in sistem za prepoznavanje prometnih znakov (ISLA).

  Udobje in varnost
  Osveženi i30 zagotavlja večje udobje s standardnimi LED lučmi v potniški kabini in prtljažniku, sprednjimi in zadnjimi parkirnimi senzorji ter novimi motorji, ki ustrezajo najnovejšim predpisom. Pogonski sklop z 48V blagim hibridnim sistemom izboljšuje učinkovitost porabe goriva.

  Garancija
  Vsi modeli i30 imajo 5-letno tovarniško garancijo brez omejitve prevoženih kilometrov, kar zagotavlja najvišjo raven zanesljivosti.

   
   
 

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Potrebni piškotki zagotavljajo bistveno funkcionalnost. Spletna stran brez piškotkov ne more pravilno delovati in jih lahko izključite le s spreminjanjem nastavitev brskalnika.

Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati našo spletno stran z zbiranjem in poročanjem podatkov o njeni uporabi.

Uporabljamo tržne piškotke za izboljšanje ustreznosti oglaševalskih akcij, ki jih prejemate.

Shrani nastavitve