HYUNDAIJEVIH TOP 20

Preverite ekskluzivno ponudbo najbolj vročih 20 avtomobilov... Preberi več

 
Zapri
 

Nov mejnik - dvomilijonti Tucson

 • Nov mejnik - dvomilijonti Tucson

  17. junij 2024

  • Dvomilijonti Tucson je zapeljal s proizvodnih linij Hyundaijeve tovarne na Češkem.
  • Dva od petnih Tucsonov, prodanih v Evropi, imata hibridni ali priključno-hibridni pogon.
  • Proizvodnja jubilejne izdaje Tucsona "20th Anniversary" bo stekla avgusta.

  Včeraj je iz Hyundaijeve tovarne v Čeških Nošovicah zapeljal dvomilijonti TUCSON, kar potrjuje njegov status najbolj priljubljenega Hyundaijevega modela v Evropi. Omenjeno vozilo je v barvi Sailing Blue Pearl, z motorjem 1,6 T-GDi Hybrid in je namenjeno novemu lastniku v Angliji.

  Iz Nošovic v Evropo
  Tucson je v tovarni HMMC na Češkem začel svojo zgodbo sredi junija 2015, ko so začeli s proizvodnjo njegove tretje generacije. V dobrih petih letih so izdelali 1.180.445 vozil.
  Trenutno aktualna četrta generacija Tucsona se ponaša s svežim dizajnom, oplemeniteno notranjostjo ter širokim naborom priročnih funkcij. V letu 2023 so jih izdelali 244.495, kar predstavlja približno 70 % celotne proizvodnje tovarne. Tucsona izvažajo v 70 držav po vsem svetu. V Evropi pa jih največ potuje v Anglijo, Španijo, Nemčijo in Francijo. Ponudba pogonskih sklopov pri Tucsonu je široka in vključuje tudi hibridne in priključno-hibridne različice. Prav po slednjih dveh povpraševanje raste, saj sta dva od petih Tucsonov četrte generacije, prodanih v Evropi, hibridna ali priključno-hibridna.

  Tucson v jubilejni, 20. izdaji
  Ob praznovanju dveh desetletij na trgu je Hyundai zasnoval jubilejno izdajo, poimenovano "Tucson 20th Anniversary". Opremljen bo z edinstvenimi notranjimi in zunanjimi dodatki. Proizvodnja jubiljene serije se bo v HMMC začela avgusta.

   
   
 

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Potrebni piškotki zagotavljajo bistveno funkcionalnost. Spletna stran brez piškotkov ne more pravilno delovati in jih lahko izključite le s spreminjanjem nastavitev brskalnika.

Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati našo spletno stran z zbiranjem in poročanjem podatkov o njeni uporabi.

Uporabljamo tržne piškotke za izboljšanje ustreznosti oglaševalskih akcij, ki jih prejemate.

Shrani nastavitve