HYUNDAIJEVIH TOP 20

Preverite ekskluzivno ponudbo najbolj vročih 20 avtomobilov... Preberi več

 
Zapri
 

Najboljši je Hyundai TUCSON

  • Najboljši je Hyundai TUCSON

    15. november 2022

    Novinarji sedmih medijskih hiš so pod drobnogled vzeli kar 12 športnih terencev. Najboljši športni terenec srednjega razreda PRIMA primerjalnega testa je postal Hyundai TUCSON, ki je v skupnem seštevku zbral največ točk. Izkazal se je s svojo celovitostjo. Zelo dobro se je odrezal v vseh ocenjevalnih sklopih, najboljši pa je bil pri oceni asistenčnih sistemov in pri ceni ter lastniških stroških.

     

    Veliki PRIMA primerjalni test je zastavljen tako, da temeljito primerja vse parametre, ki so odločilni za slovenskega kupca, od prostornosti, udobja, uporabnosti kabine in prtljažnika, vozne dinamike, porabe goriva, multimedije, cene, stroškov lastništva in cene zavarovanja vozila. Na primerjalnem testu so novinarji tako med seboj pomerili primerljiva vozila, tokrat športne terence C razreda z bencinkim motorjem v kombinaciji s samodejnim menjalnikom. Primerjali so kar 12 tekmecev: Alfa Romeo Tonale, Citroën C5 aircross, Cupra Formentor, Ford Kuga, Hyundai Tucson, Jeep Compass, Mazda CX-30, Opel Grandland, Peugeot 3008, Seat Ateca, Škoda Karoq in Volkswagen Tiguan. V številčni konkurenci je zmago osvojil Hyundai TUCSON.

    Fotografije: Prima.

    Več lahko preberete na spodnjih povezavah:

    Zurnal24.si
    Siol.net
    Avtomanija.com

     
     
 

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Potrebni piškotki zagotavljajo bistveno funkcionalnost. Spletna stran brez piškotkov ne more pravilno delovati in jih lahko izključite le s spreminjanjem nastavitev brskalnika.

Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati našo spletno stran z zbiranjem in poročanjem podatkov o njeni uporabi.

Uporabljamo tržne piškotke za izboljšanje ustreznosti oglaševalskih akcij, ki jih prejemate.

Shrani nastavitve