HYUNDAIJEVIH TOP 20

Preverite ekskluzivno ponudbo najbolj vročih 20 avtomobilov... Preberi več

 
Zapri
 

Hyundai ix35 na vodikove gorivne celice se je preizkusil na 2012 Zero Rally-u po Švedski in Norveški

  • Hyundai ix35 na vodikove gorivne celice se je preizkusil na 2012 Zero Rally-u po Švedski in Norveški

    22. junij 2012

    Na dirki vozil z ničelnimi emisijami »Zero Rally«, ki je letos potekala po Švedski in Norveški, se je Hyundai ix35 FCEV odlično izkazal. Vozilo z enim polnjenjem zmore prevoziti 525 kilometrov, ob tem pa v ozračje oddaja le vodo.

    Z dvema voziloma Hyundai ix35 FCEV so se na 314 kilometrov dolg preizkus vozil z ničelnimi emisijami podali predstavniki Hyundaija in novinarjev. ix35 FCEV je dosegel odlično četrto mesto v razredu vozil na vodik in prehitel kar nekaj serijskih vozil na elektriko in hibridni pogon ter vozil na bio gorivo.

    Hyundai vlaga ogromno energije in sredstev v razvoj za prihodnost avtomobilske industrije. Zavezal se je k raziskovanju številnih alternativnih pogonskih rešitev. Največ pozornosti pa posveča ravno razvoju vozil na vodikove gorivne celice. Uspešno sodelovanje na Zero Rally-u ponuja dodatne dokaze o uspešnosti in zmogljivosti tega alternativnega pogona, vgrajenega v Hyundai ix35.

     
     
 

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Potrebni piškotki zagotavljajo bistveno funkcionalnost. Spletna stran brez piškotkov ne more pravilno delovati in jih lahko izključite le s spreminjanjem nastavitev brskalnika.

Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati našo spletno stran z zbiranjem in poročanjem podatkov o njeni uporabi.

Uporabljamo tržne piškotke za izboljšanje ustreznosti oglaševalskih akcij, ki jih prejemate.

Shrani nastavitve