HYUNDAIJEVIH TOP 20

Preverite ekskluzivno ponudbo najbolj vročih 20 avtomobilov... Preberi več

 
Zapri
 

Hyundai pod blagovno znamko N predstavlja dva koncepta

  • Hyundai pod blagovno znamko N predstavlja dva koncepta

    15. julij 2022

    Hyundaijeva športna podznamka N razkriva svojo vizijo elektrifikacije, da bi dokazala zavezanost družbe k tehnologijam brez emisij usmerjenih v prihodnost. RN22e in N Vision 74 sta navdihujoča primera N -jeve vizije elektrifikacije. Koncepta prikazujeta Hyundaijeve ambicije postati vodilni na področju prihodnosti brez emisij.

    V tako imenovanih "potujočih laboratorijih" Hyundai preizkuša in preverja napredne tehnologije podjetja, da bi jih lahko uporabil v prihodnjih serijskih modelih. Hyundaijev prvi popolnoma električni športni model IONIQ 5 N bo lansiran leta 2023.

    Predstavljamo RN22e, vpogled v prihajajoči električni avtomobil N


    RN22e ponuja zmogljivost, pripravljeno za dirkališča, z nadgradnjo in optimizacijo Hyundaijeve E-GMP platforme ter zasnovo »streamlinerja« na osnovi IONIQ 6. RN22e kot prvi »potujoč laboratorij« Hyundai N, ki temelji na platformi E-GMP, prikazuje vizijo in smer elektrificirane znamke N, hkrati pa nakazuje možnost za visokozmogljiv električni model prihodnosti.


    Predstavljamo N Vision 74

    N Vision 74, navdihnjen s Hyundaijevo dediščino, je visokozmogljiv hibridni »potujoči laboratorij« na vodikove gorivne celice, ki poudarja vodilno vlogo podjetja na področju trajnostne tehnologije zmogljivosti. N Vision 74 se zgleduje po tehnologiji in oblikovanju, ki temelji na N-jevi trajnostni viziji, objavljeni leta 2015, in Hyundaijevi strasti do visoke zmogljivosti od leta 1974.

    Z vidika oblikovanja se N Vision 74 poklanja konceptu Hyundai Pony Coupe iz leta 1974, ki ga je razvil legendarni avtomobilski oblikovalec Giorgetto Giugiaro.

     

     
     
 

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Potrebni piškotki zagotavljajo bistveno funkcionalnost. Spletna stran brez piškotkov ne more pravilno delovati in jih lahko izključite le s spreminjanjem nastavitev brskalnika.

Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati našo spletno stran z zbiranjem in poročanjem podatkov o njeni uporabi.

Uporabljamo tržne piškotke za izboljšanje ustreznosti oglaševalskih akcij, ki jih prejemate.

Shrani nastavitve