Hyundai pod blagovno znamko N predstavlja dva koncepta

 • Hyundai pod blagovno znamko N predstavlja dva koncepta

  15. julij 2022

  Hyundaijeva športna podznamka N razkriva svojo vizijo elektrifikacije, da bi dokazala zavezanost družbe k tehnologijam brez emisij usmerjenih v prihodnost. RN22e in N Vision 74 sta navdihujoča primera N -jeve vizije elektrifikacije. Koncepta prikazujeta Hyundaijeve ambicije postati vodilni na področju prihodnosti brez emisij.

  V tako imenovanih "potujočih laboratorijih" Hyundai preizkuša in preverja napredne tehnologije podjetja, da bi jih lahko uporabil v prihodnjih serijskih modelih. Hyundaijev prvi popolnoma električni športni model IONIQ 5 N bo lansiran leta 2023.

  Predstavljamo RN22e, vpogled v prihajajoči električni avtomobil N


  RN22e ponuja zmogljivost, pripravljeno za dirkališča, z nadgradnjo in optimizacijo Hyundaijeve E-GMP platforme ter zasnovo »streamlinerja« na osnovi IONIQ 6. RN22e kot prvi »potujoč laboratorij« Hyundai N, ki temelji na platformi E-GMP, prikazuje vizijo in smer elektrificirane znamke N, hkrati pa nakazuje možnost za visokozmogljiv električni model prihodnosti.


  Predstavljamo N Vision 74

  N Vision 74, navdihnjen s Hyundaijevo dediščino, je visokozmogljiv hibridni »potujoči laboratorij« na vodikove gorivne celice, ki poudarja vodilno vlogo podjetja na področju trajnostne tehnologije zmogljivosti. N Vision 74 se zgleduje po tehnologiji in oblikovanju, ki temelji na N-jevi trajnostni viziji, objavljeni leta 2015, in Hyundaijevi strasti do visoke zmogljivosti od leta 1974.

  Z vidika oblikovanja se N Vision 74 poklanja konceptu Hyundai Pony Coupe iz leta 1974, ki ga je razvil legendarni avtomobilski oblikovalec Giorgetto Giugiaro.

   

   
   
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Vse podatke, zbrane prek piškotkov za potrebe spletne analitike na našem spletnem mestu anonimiziramo s pomočjo posebnega algoritma SafeMetric™. Več o piškotkih.