HYUNDAIJEVIH TOP 20

Preverite ekskluzivno ponudbo najbolj vročih 20 avtomobilov... Preberi več

 
Zapri
 

Prva skica IONIQ 6

  • Prva skica IONIQ 6

    21. junij 2022

    Hyundai je danes razkril skico težko pričakovanega IONIQ 6, drugega člana Hyundaijeve družine povsem električnih vozil IONIQ.

    Skica prikazuje edinstveno, aerodinamično silhueto IONIQ 6. Videz novega vozila je navdahnjen po konceptu Hyundai Prophecy. IONIQ 6 bo električna limuzina s čistimi, preprostimi linijami in povsem aerodinamično obliko. Tipologija poenostavljenega oblikovanja, ki je razvidna s skice, odraža zavezanost Hyundaijevih oblikovalcev, da zadovoljijo tako oblikovne kot funkcionalne potrebe strank v dobi električne mobilnosti.

    IONIQ 6 izkorišča prednosti Hyundaijeve električne globalne modularne platforme (E-GMP), ki zagotavlja dolgo medosno razdaljo za optimizirano notranjost.

    V prihodnjih dneh bodo na Hyundaijevih socialnih medijih in na strani kampanje IONIQ 6 (https://ioniq6.hyundai.com) razkrite dodatne slike IONIQ 6. V manj kot mesecu dni pa bo Hyundai v celoti razkril tako zunanjost kot notranjost svoje nove električne limuzine.

     
     
 

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Potrebni piškotki zagotavljajo bistveno funkcionalnost. Spletna stran brez piškotkov ne more pravilno delovati in jih lahko izključite le s spreminjanjem nastavitev brskalnika.

Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati našo spletno stran z zbiranjem in poročanjem podatkov o njeni uporabi.

Uporabljamo tržne piškotke za izboljšanje ustreznosti oglaševalskih akcij, ki jih prejemate.

Shrani nastavitve