Prva skica IONIQ 6

 • Prva skica IONIQ 6

  21. junij 2022

  Hyundai je danes razkril skico težko pričakovanega IONIQ 6, drugega člana Hyundaijeve družine povsem električnih vozil IONIQ.

  Skica prikazuje edinstveno, aerodinamično silhueto IONIQ 6. Videz novega vozila je navdahnjen po konceptu Hyundai Prophecy. IONIQ 6 bo električna limuzina s čistimi, preprostimi linijami in povsem aerodinamično obliko. Tipologija poenostavljenega oblikovanja, ki je razvidna s skice, odraža zavezanost Hyundaijevih oblikovalcev, da zadovoljijo tako oblikovne kot funkcionalne potrebe strank v dobi električne mobilnosti.

  IONIQ 6 izkorišča prednosti Hyundaijeve električne globalne modularne platforme (E-GMP), ki zagotavlja dolgo medosno razdaljo za optimizirano notranjost.

  V prihodnjih dneh bodo na Hyundaijevih socialnih medijih in na strani kampanje IONIQ 6 (https://ioniq6.hyundai.com) razkrite dodatne slike IONIQ 6. V manj kot mesecu dni pa bo Hyundai v celoti razkril tako zunanjost kot notranjost svoje nove električne limuzine.

   
   
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Vse podatke, zbrane prek piškotkov za potrebe spletne analitike na našem spletnem mestu anonimiziramo s pomočjo posebnega algoritma SafeMetric™. Več o piškotkih.