HYUNDAIJEVIH TOP 20

Preverite ekskluzivno ponudbo najbolj vročih 20 avtomobilov... Preberi več

 
Zapri
 

IONIQ 5 – električni avto leta 2022

  • IONIQ 5 – električni avto leta 2022

    17. junij 2022

    V naelektrenem ozračju gradu Bogenšperk je na zaključni prireditvi izbora Poslovni avto leta 2022 slavila elektrika.

    Po oddanih glasovih novinarjev Financ in bralcev Financ je v kategoriji električni avto leta zmago slavil IONIQ 5. Še posebej veseli dejstvo, da je IONIQ 5 zmagal s prevlado glasov bralcev.

    Naj spomnimo, da si je IONIQ 5 pribojeval že nagrado svetovni avto leta 2022, to pot pa je tekmece ugnal še v slovenskem izboru za električni avto leta. IONIQ 5 je zelo sodoben, tehnično izjemen električni avto z edinstveno 800-voltno električno infrastrukturo. V primerjavi s tekmeci je vozniško zelo uravnotežen, prostoren, učinkovit pri dosegu in polnjenju ter cenovno zelo razumen glede na vsebino. Odlične ocene je dobil tudi v poslovni kategoriji, saj pod eno streho združuje prostor, učinkovitost, tehnično naprednost in primerno ceno.

    Besede, ki jih je ob prejemu nagrade za električni avto leta povedaj direktor podjetja Hyundai Auto Trade Marko Kajfež: »Najlepša hvala za besedo in prejeto nagrado. Pri Hyundaiju vemo, da je IONIQ 5 odličen električni avto, ki združuje oblikovno in tehnično najnaprednejše rešitve, dostopne ta hip. Navsezadnje je bil že nagrajen kot svetovni avto leta. Potrditev in nagrada, ki smo jo prejeli od domače strokovne javnosti in slovenskih voznikov, nam pomenita največ. Konec koncev poslujemo na domačem trgu in mnenje tega ima za nas najvišjo vrednost. Hvala vsem, ki so oddali svoj glas za nas. Še naprej se bomo trudili ponuditi vsem kar najboljšo izkušnjo tudi v prihodnje.«

     
     
 

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Potrebni piškotki zagotavljajo bistveno funkcionalnost. Spletna stran brez piškotkov ne more pravilno delovati in jih lahko izključite le s spreminjanjem nastavitev brskalnika.

Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati našo spletno stran z zbiranjem in poročanjem podatkov o njeni uporabi.

Uporabljamo tržne piškotke za izboljšanje ustreznosti oglaševalskih akcij, ki jih prejemate.

Shrani nastavitve