Hyundai lansiral prvo ekskluzivno zbirko NFT-jev 'Shooting Star'

 • Hyundai lansiral prvo ekskluzivno zbirko NFT-jev 'Shooting Star'

  09. maj 2022

  Ključni poudarki:
  • Hyundai je prvi proizvajalec avtomobilov, ki je vstopil na trg NFT-jev in najhitreje razširil svojo skupnost, saj se je v enem tednu zbralo 100.000 članov Discorda, ki so pokupili vse NFT-je 'Hyundai x Meta Kongz'
  • Hyundai je med 9. in 10. majem na svoji uradni spletni strani izdal 10.000 Metamobility NFT-jev na Ethereumu
  • Uporablja metodo »Razkrij« tako, da najprej prikaže sliko nadomestnega mesta, nato razkrije dejansko sliko NFT-ja »Shooting Star«
  • Začenši s 'Shooting Star' je Hyundai ustvaril NFT projekt v svojem 'Metamobility universe'

  Hyundai je med 9. in 10. majem na svojem uradnem spletnem mestu NFT ponudil svojo prvo ekskluzivno zbirko Metamobility Non-Fungible Token (NFT) 'Shooting Star', potem ko je kot prvi proizvajalec avtomobilov vstopil na trg z omejeno serijo NFT-jev "Hyundai x Meta Kongz", ki je bila v celoti razprodana.

  Za oblikovanje spletne skupnosti NFT je uvedel kanale na Discordu in Twitterju ter oblikoval uradno spletno stran, kjer ima skupno že več kot 200.000 članov. Poleg tega Hyundai upravlja kanale 24/7 in organizira dogodke za člane, ki se aktivno vključujejo v skupnost NFT. Tako je med 9. in 10. majem na svojih straneh prodal 10.000 uradnih 'Shooting Star' NFT-jev, ki temeljijo na Ethereumu, katerega je izbral zaradi zanesljivosti in napovedanega prehoda na trajnostni način rudarjenja.

  Prodaji NFT-jev 'Shooting star' je sledil najnovejši film 'Hyundai x Meta Kongz', ki se konča s tem, da 'Kongz' najde zvezdni utrinek, ki je obtičal pod brisalcem vetrobranskega stekla Hyundai Pony.

  Hyundai je uporabil metodo 'Razkrij', ki najprej prikaže sliko nadomestnega mesta, dejansko NFT sliko pa prikaže kasneje. Tako se bo konec maja 10.000 nadomestnih 'Shooting Star' NFT spremenilo v edinstvene NFT-je.

  "Z našimi NFT 'Shooting Star', širimo izkušnjo blagovne znamke Hyundai v 'Metamobility universe', s čimer ustvarjamo edinstvene priložnosti za člane naše skupnosti NFT," je povedal Thomas Schemera, globalni direktor trženja pri Hyundaiju in Vodja oddelka za uporabniške izkušnje.


  Izvorni članek je dostopen TUKAJ.

   
   
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Vse podatke, zbrane prek piškotkov za potrebe spletne analitike na našem spletnem mestu anonimiziramo s pomočjo posebnega algoritma SafeMetric™. Več o piškotkih.