HYUNDAIJEVIH TOP 20

Preverite ekskluzivno ponudbo najbolj vročih 20 avtomobilov... Preberi več

 
Zapri
 

Prve stopničke za Hyundai v letošnjem prvenstvu WRC

  • Prve stopničke za Hyundai v letošnjem prvenstvu WRC

    02. marec 2022

    Hyundai Motorsport je na svetovnem prvenstvu v reliju FIA 2022 (WRC) zabeležil svoje prve stopničke. Voznik Thierry Neuville in sovoznik Martijn Wydaeghesta sta osvojila drugo mesto.

    Belgijska posadka je bila zadnji dan dirke po Švedski na tretjem mestu. Tesno tekmovanje se je v nedeljskih štirih hitrostnih etapah stopnjevalo. Kljub zaostanku za Lappijem v prvi vožnji skozi Sarsjöliden, je Neuvillu uspelo izničiti njegovo prednost in osvojiti končno drugo mesto. Hyundaijeva ekipa v zasedbi Solberg / Edmondson je dirko zaključila na šestem mestu.

    Svetovno prvenstvo v reliju se bo že na naslednji dirki vrnilo na asfalt. Prvenstvo WRC bo med 21. in 24. aprilom gostila sosednja Hrvaška.

     
     
 

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Potrebni piškotki zagotavljajo bistveno funkcionalnost. Spletna stran brez piškotkov ne more pravilno delovati in jih lahko izključite le s spreminjanjem nastavitev brskalnika.

Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati našo spletno stran z zbiranjem in poročanjem podatkov o njeni uporabi.

Uporabljamo tržne piškotke za izboljšanje ustreznosti oglaševalskih akcij, ki jih prejemate.

Shrani nastavitve