Prve stopničke za Hyundai v letošnjem prvenstvu WRC

 • Prve stopničke za Hyundai v letošnjem prvenstvu WRC

  02. marec 2022

  Hyundai Motorsport je na svetovnem prvenstvu v reliju FIA 2022 (WRC) zabeležil svoje prve stopničke. Voznik Thierry Neuville in sovoznik Martijn Wydaeghesta sta osvojila drugo mesto.

  Belgijska posadka je bila zadnji dan dirke po Švedski na tretjem mestu. Tesno tekmovanje se je v nedeljskih štirih hitrostnih etapah stopnjevalo. Kljub zaostanku za Lappijem v prvi vožnji skozi Sarsjöliden, je Neuvillu uspelo izničiti njegovo prednost in osvojiti končno drugo mesto. Hyundaijeva ekipa v zasedbi Solberg / Edmondson je dirko zaključila na šestem mestu.

  Svetovno prvenstvo v reliju se bo že na naslednji dirki vrnilo na asfalt. Prvenstvo WRC bo med 21. in 24. aprilom gostila sosednja Hrvaška.

   
   
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Vse podatke, zbrane prek piškotkov za potrebe spletne analitike na našem spletnem mestu anonimiziramo s pomočjo posebnega algoritma SafeMetric™. Več o piškotkih.