Svetovna premiera 3-vratnega i30 nove generacije

  • Svetovna premiera 3-vratnega i30 nove generacije

    14. september 2012

    Na pariškem avtomobilskem salonu bo Hyundai premierno predstavil tretjega člana i30 nove generacije – novega trivratnega i30. Trivratni i30 se bo tako pridružil petvratni in karavanski izvedenki ter tako še povečal izbiro Hyundaija v popularnem C-segmentu.

    Trivratni i30 je bil zasnovan izključno za evropsko tržišče in bo po pričakovanjih še okrepil prisotnost v C-segmentu, kjer je Hyundai zabeležil največji uspeh v letu 2007. S svojo športno in dinamično zunanjostjo bo še povečal prepoznavnost in priljubljenost blagovne znamke v Evropi.

    Novi trivratni i30 ohranja najboljše lastnosti petvratnega in karavanskega i30 nove generacije. Zagotavlja najvišje standarde kakovosti, vrednosti in udobja.

    Nova generacija i30 je dokaz o Hyundaijevi predanosti k izdelovanju avtomobilov v Evropi za Evropo. Združuje strokovno znanje projektiranja in inženiringa Hyundaijevega evropskega R&D centra v Nemčiji ter dokazano odličnost proizvodnje v Hyundaijevi sodobni tovarni na Češkem.

    Poleg že naštetih atributov bodo kupci novega trivratnega i30 deležni tudi najpopolnejše jamstvene sheme v avtomobilski industriji, ki zajema 5 let garancije brez omejitve prevoženih kilometrov, 5 let asistence na cesti in 5 let brezplačnih preventivnih pregledov.

     
     
 

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Potrebni piškotki zagotavljajo bistveno funkcionalnost. Spletna stran brez piškotkov ne more pravilno delovati in jih lahko izključite le s spreminjanjem nastavitev brskalnika.

Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati našo spletno stran z zbiranjem in poročanjem podatkov o njeni uporabi.

Uporabljamo tržne piškotke za izboljšanje ustreznosti oglaševalskih akcij, ki jih prejemate.

Shrani nastavitve