HYUNDAIJEVIH TOP 20

Preverite ekskluzivno ponudbo najbolj vročih 20 avtomobilov... Preberi več

 
Zapri
 

Hyundai Motor in Unity partnerstvo za izgradnjo meta-tovarne

  • Hyundai Motor in Unity partnerstvo za izgradnjo meta-tovarne

    12. januar 2022

    Hyundai Motor in Unity sta sklenila partnerstvo za skupno oblikovanje in izgradnjo novega načrta metaverse in platforme za meta-tovarno s čimer bo podjetje Hyundai postalo vodilno v prihodnjih mobilnostnih rešitvah na področjih pametne proizvodnje, usposabljanja in preučevanja umetne inteligence ter simulacije avtonomne vožnje.

    • Partnerstvo podpira Hyundaijevo vizijo postati ponudnik pametnih rešitev za mobilnost v popolnoma novem digitalnem ekosistemu
    • Tovarna digitalnih dvojčkov temelji na metaverse, ki omogoča optimizacijo delovanja proizvodnega obrata in virtualno reševanje problemov
    • Inovacijsko središče HMGICS (Hyundai Motor Global Innovation Center in Singapore), ki bo dokončano konec leta 2022, bo prvi objekt z implementiranim Hyundaijevim konceptom meta-tovarne

    Januarja 2022 sta Hyundai Motor Company (HMC), globalni inovator mobilnosti, in Unity, vodilna svetovna platforma za ustvarjanje in delovanje 3D (RT3D) vsebin v realnem času, na CES 2022 v Las Vegasu objavila partnerstvo za skupno oblikovanje in izgradnjo novega načrta metaverse in platforme za meta-tovarno.

    Podjetji sta slovesno izvedli virtualni podpis memoranduma o soglasju, s čimer Unity postane Hyundaijev strateški partner, ki podpira vizijo, da Hyundai postane vodilno podjetje v prihodnjih mobilnostnih rešitvah na področjih pametne proizvodnje, usposabljanja in preučevanja umetne inteligence ter simulacije avtonomne vožnje.

    Partnerstvo bo uresničilo Hyundaijevo vizijo postati prvi inovator mobilnosti s konceptom meta-tovarne, digitalnega dvojčka dejanske tovarne, podprtega s platformo metaverse. Uvedba meta-tovarne bo Hyundaiju omogočila virtualno testiranje tovarne za izračun optimiziranega delovanja tovarne, upravljavcem obratov pa reševanje težav, ne da bi morali fizično obiskati tovarno.

    Partnerstvo bo predstavljalo tudi vrhunec v 3D realnem času in virtualni platformi, ki bo dosegla široko skupino Hyundaijevih strank in jim nudila obsežen nabor storitev na področju prodaje, marketinga in uporabniške izkušnje. Tako bodo potrošniki lahko digitalno izkusili, testirali in uporabljali različne rešitve, povezane z avtomobili, veliko preden bodo izbrane prenesli na fizična vozila.

    Hyundai namerava umestiti koncept meta-tovarne najprej v HMGICS in podpreti pobudo skupine za ustvarjanje odprtega inovacijskega središča za raziskave in razvoj.

    V Hyundaijevem inovacijskem središču, dokončanem do konca leta 2022, bodo preučili številne napredne mobilnostne tehnologije in storitve. V njem bosta Hyundai in Unity partnersko še pospešilo inovacije na področju inteligentne proizvodnje z integracijo AI, 5G in drugih naprednih tehnologij v naslednjo generacijo platform pametnih tovarn.

    "S sodelovanjem svetovnega razreda - z virtualno tovarno, bo HMGICS glavno vodilo sprememb v inovativni proizvodnji," je dejal predsednik Chi, "in bo vodilo prihodnosti inovacij z uvedbo različnih tehnologij, ki bodo spremenile paradigmo mobilnosti skozi vrednostno verigo inovacij, osredotočenih na človeka. "

    Začenši s tem memorandumom, bosta Hyundai in Unity iskala načine za razširitev partnerstva, da bi uresničila preboj inovacij preko tovarn digitalnih dvojčkov, ki temeljijo na metaverse. Hkrati pa bosta razširila sodelovanje na področjih usposabljanja in študije AI ter simulacije avtonomne vožnje. Hyundai si bo še naprej prizadeval za aktivno partnerstvo z drugimi globalnimi partnerji, kot je Microsoft, da bi dodatno pospešil napredek meta-tovarne.

    "Digitalni dvojčki bodo v realnem času trajno spremenili naš način življenja, dela, nakupovanja in pozitivno vplivali na naš planet, saj predstavljajo pomemben sestavni del tega, kar pogosto imenujemo metaverse," je dejal John Riccitiello, glavni izvršni direktor (CEO), Unity. "Hyundaijeva vizija za prihodnost, vključno z digitalnim dvojčkom tovarniških operacij, predstavlja pomemben tehnološki korak naprej v proizvodnji z neomejenim potencialom v njeni učinkovitosti."

     
     
 

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Potrebni piškotki zagotavljajo bistveno funkcionalnost. Spletna stran brez piškotkov ne more pravilno delovati in jih lahko izključite le s spreminjanjem nastavitev brskalnika.

Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati našo spletno stran z zbiranjem in poročanjem podatkov o njeni uporabi.

Uporabljamo tržne piškotke za izboljšanje ustreznosti oglaševalskih akcij, ki jih prejemate.

Shrani nastavitve