HYUNDAIJEVIH TOP 20

Preverite ekskluzivno ponudbo najbolj vročih 20 avtomobilov... Preberi več

 
Zapri
 

Hyundai na pariškem avtomobilskem salonu 2012

  • Hyundai na pariškem avtomobilskem salonu 2012

    26. september 2012

    Hyundai na pariškem avtomobilskem salonu 2012

    Hyundaijev moderen razstavni prostor se razteza na 3000 kvadratnih metrih. Predstavljenih je 26 vozil, ki nakazujejo Hyundaijevo prihodnost. Na razstavnem prostoru tako lahko na večdimenzionalen način začutete Hyundaijev nov način razmišljanja: »Nova miselnost. Nove možnosti.«.

    Hyundaijeva tiskovna konferenca v živo

    Kako priti do najnovejših novic? Enostavno! Na tem mestu lahko dostopate do vseh intervjujev na Hyundaijevem razstavnem prostoru in si v živo ogledate tiskovno konferenco (27.9.2012 ob 17. uri) s predstavitvijo vseh novosti, ki jih je Hyundai pripravil za vas.

    3-vratni i30 – zaželimo mu dobrodošlico v Hyundaijevo družino

    S svojo zasnovo, dinamičnim dizajnom in mladostno energijo 3-vratni i30 predstavlja odlično mešanico stila in zmogljivosti. Njegova športna in dinamična zunanjost bo še povečala prepoznavnost in priljubljenost blagovne znamke v Evropi.

    i20 – dirka se pričenja

    Glasno bo, hitro bo in dišalo bo po bencinskih hlapih. In nenazadnje, odlično bo! Z novim i20 WRC se Hyundai vrača na svetovno prvenstvo v raliju. V fotogaleriji si oglejte povsem drugačno različico i20!

    ix35 FCEV – prihodnost na dlani

    ix35 FCEV je tretja generacija Hyundaijevih vozil na gorivne celice, ki sledi predstavitvi Santa Fe FCEV leta 2000 in Tucsona FCEV leta 2004. Hyundai s ponosom oznanja pričetek masovne proizvodnje omenjenega vozila.

     
     
 

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Potrebni piškotki zagotavljajo bistveno funkcionalnost. Spletna stran brez piškotkov ne more pravilno delovati in jih lahko izključite le s spreminjanjem nastavitev brskalnika.

Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati našo spletno stran z zbiranjem in poročanjem podatkov o njeni uporabi.

Uporabljamo tržne piškotke za izboljšanje ustreznosti oglaševalskih akcij, ki jih prejemate.

Shrani nastavitve