HYUNDAIJEVIH TOP 20

Preverite ekskluzivno ponudbo najbolj vročih 20 avtomobilov... Preberi več

 
Zapri
 

Dominantna predstava za prvo zmago v Poreču

  • Dominantna predstava za prvo zmago v Poreču

    12. oktober 2020

    Rok Turk in Blanka Kacin sta zanesljivo slavila na enaindvajseti izvedbi Rallyja Poreč. Na poti do zmage sta bila prepričljivo najhitrejša na vseh hitrostnih preizkušnjah in tako poleg zmage v generalni razvrstitvi rallyja zabeležila tudi pomembnih 30 točk za slovensko državno prvenstvo.


    Letošnjo izvedbo priljubljenega istrskega rallyja so ponovno zaznamovali popeskani ovinki - tudi z veliko kamenja. Turk in Kacinova sta se s Hyundaijem i20 R5 na "brzince" podala kot prva in na tej poziciji uspela brez večjih težav pripeljati tudi na ciljno rampo.

    O zahtevnosti rallyja pričajo tudi številni odstopi sodelujočih posadk - približno tretjina jih ni pripeljala v cilj.

    Poreč je gostil tretji rally letošnjega državnega prvenstva Slovenije. To bo v okrnjeni izvedbi letos obsegalo štiri prireditve in se tako zaključilo s finalom v Idriji. Tam posadke čez štirinajst dni čakajo prav vse odločitve v razvrstitvah državnega prvenstva - tudi v generalni, kjer si Rok Turk in Blanka Kacin četrtega zaporednega naslova državnih prvakov še nista zagotovila.

     
     
 

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Potrebni piškotki zagotavljajo bistveno funkcionalnost. Spletna stran brez piškotkov ne more pravilno delovati in jih lahko izključite le s spreminjanjem nastavitev brskalnika.

Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati našo spletno stran z zbiranjem in poročanjem podatkov o njeni uporabi.

Uporabljamo tržne piškotke za izboljšanje ustreznosti oglaševalskih akcij, ki jih prejemate.

Shrani nastavitve