Zmaga za Hyundai na Rallyju Železniki

  • Zmaga za Hyundai na Rallyju Železniki

    14. september 2020

    Železniki so gostili drugi rally letošnje sezone v slovenskem državnem prvenstvu. Prireditev je bila letos skrajšana in je tako obsegala zgolj šest hitrostnih preizkušenj. A to ni pomenilo, da bo izziv za posadke kaj manjši.

    Nasprotno - "sprinterska" narava tekmovanja pomeni, da je vsaka napaka lahko odločilna, saj popravnega izpita tako rekoč ni. Za Roka Turka in Blanko Kacin se je letošnji rally v Železnikih končal brez večjih napak. Tako sta uspela ves čas narekovati tempo in dobila vse hitrostne preizkušnje. To je pomenilo tretjo zaporedno zmago v skupni razvrstitvi Rallyja Železniki, s čimer sta postala najuspešnejša udeleženca te mlade prireditve.

    Zmaga pomeni, da sta Turk in Kacinova še povečala svoje prednost v točkovanju državnega prvenstva, kjer naskakujeta svoj četrti zaporedni naslov. Usoda nadaljevanja sezone DP medtem še ni znana. Za zdaj kaže, da je zagotovljena le izvedba rallyja v Idriji, za kakšnega izmed preostalih pa bo potrebne tudi nekaj sreče in ugodnih okoliščin.

     

    Galerija

     
     
 

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Potrebni piškotki zagotavljajo bistveno funkcionalnost. Spletna stran brez piškotkov ne more pravilno delovati in jih lahko izključite le s spreminjanjem nastavitev brskalnika.

Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati našo spletno stran z zbiranjem in poročanjem podatkov o njeni uporabi.

Uporabljamo tržne piškotke za izboljšanje ustreznosti oglaševalskih akcij, ki jih prejemate.

Shrani nastavitve