Hyundai SUV. Št. 1 v kakovosti po mnenju Slovencev!

Brezobrestno financiranje za Tucsona in i30... Preberi več

 
Zapri
 

Taksi družba Cammeo s petimi električnimi Hyundai Konami

 • Taksi družba Cammeo s petimi električnimi Hyundai Konami

  22. november 2019

  Floti vozil taksi službe Cammeo se je pridružilo pet električnih vozil znamke Hyundai Kona. Sodelovanje z družbo Cammeo se je začelo v prvi polovici letošnjega leta. Ker verjamemo v trajnostno mobilnost in verjamemo v elektrifikacijo slovenskega voznega parka bomo tako s skupnimi močmi skrbeli za čisto in zeleno okolje. Pri Hyundaiju si namreč že vrsto let prizadevamo svet mobilnosti narediti trajnostno vzdržen. Naša samozavest raste na rezultatih, na avtomobilih novega rodu po meri najzahtevnejših meril kupcev in okolja. Tako na slovenskem trgu že danes ponujamo največjo izbiro elektrificiranih vozil med avtomobilističnimi proizvajalci.

  Družba Cammeo je naredila velik korak k skrbi za čisto okolje in v zeleni prestolnici Evrope leta 2016, Ljubljani, predstavila okolju prijazna, električna vozila. Prvi v Sloveniji in tudi regiji bodo svoje stranke vozili z električnimi avtomobili. Nakup prvih petih električnih vozil predstavlja pomembno pridobitev za Cammeo, ki se zaveda, da so električni avtomobili naša prihodnost. Elektrifikacija voznega parka za njih ni le načrt oziroma želja, je realnost. V zadnjih letih so veliko časa posvetili testiranju električnih avtomobilov, ki morajo ustrezati njihovim zahtevam. Te pa so hitro polnjenje, doseg, cena in logistika. V Hyundai Koni so našli idealne rešitve za svoje zahteve. Z njimi bodo vozili zeleno, za zeleno prihodnost nas in prihodnjih generacij.

   

  Galerija

   
   
 

 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Vse podatke, zbrane prek piškotkov za potrebe spletne analitike na našem spletnem mestu anonimiziramo s pomočjo posebnega algoritma SafeMetric™. Več o piškotkih.