Hyundaijevih TOP 20

Preverite ekskluzivno ponudbo najbolj vročih 20 avtomobilov tekočega tedna.... Preberi več

 
Zapri
 

Pet električnih Hyundai Kon za taksi službo Cammeo

 • Pet električnih Hyundai Kon za taksi službo Cammeo

  22. november 2019

  Floti vozil taksi službe Cammeo se je pridružilo pet električnih vozil Hyundai Kona.

  Pogovori z družbo Cammeo so se začeli v prvi polovici lanskega leta. Ker verjamemo v trajnostno mobilnost in v elektrifikacijo slovenskega voznega parka smo se odločili, da bomo s skupnimi močmi skrbeli za čisto in zeleno okolje.

  Pri Hyundaiju si že vrsto let prizadevamo svet mobilnosti narediti trajnostno vzdržen. Naša samozavest raste na rezultatih, na avtomobilih novega rodu po meri najzahtevnejših meril kupcev in okolja. Tako na slovenskem trgu že danes ponujamo največjo izbiro elektrificiranih vozil med avtomobilističnimi proizvajalci.

  Družba Cammeo je naredila velik korak k skrbi za čisto okolje in v zeleni prestolnici Evrope leta 2016, Ljubljani, predstavila okolju prijazna, električna vozila. Prvi v Sloveniji in tudi regiji svoje stranke vozijo z električnimi avtomobili. Nakup prvih petih električnih vozil predstavlja pomembno pridobitev za Cammeo, ki se zaveda, da so električni avtomobili naša prihodnost. Elektrifikacija voznega parka za njih ni le načrt oziroma želja, je realnost. V zadnjih letih so veliko časa posvetili testiranju električnih avtomobilov, ki morajo ustrezati njihovim zahtevam. Te pa so hitro polnjenje, doseg, cena in logistika. V Hyundai Koni so našli idealne rešitve za svoje zahteve. Z njimi bodo vozili zeleno, za zeleno prihodnost nas in prihodnjih generacij.

   

  Več o Električni Koni    Aktualna ponudba

   
   
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Vse podatke, zbrane prek piškotkov za potrebe spletne analitike na našem spletnem mestu anonimiziramo s pomočjo posebnega algoritma SafeMetric™. Več o piškotkih.