Pet električnih Hyundai Kon za taksi službo Cammeo

  • Pet električnih Hyundai Kon za taksi službo Cammeo

    22. november 2019

    Floti vozil taksi službe Cammeo se je pridružilo pet električnih vozil Hyundai Kona.

    Pogovori z družbo Cammeo so se začeli v prvi polovici lanskega leta. Ker verjamemo v trajnostno mobilnost in v elektrifikacijo slovenskega voznega parka smo se odločili, da bomo s skupnimi močmi skrbeli za čisto in zeleno okolje.

    Pri Hyundaiju si že vrsto let prizadevamo svet mobilnosti narediti trajnostno vzdržen. Naša samozavest raste na rezultatih, na avtomobilih novega rodu po meri najzahtevnejših meril kupcev in okolja. Tako na slovenskem trgu že danes ponujamo največjo izbiro elektrificiranih vozil med avtomobilističnimi proizvajalci.

    Družba Cammeo je naredila velik korak k skrbi za čisto okolje in v zeleni prestolnici Evrope leta 2016, Ljubljani, predstavila okolju prijazna, električna vozila. Prvi v Sloveniji in tudi regiji svoje stranke vozijo z električnimi avtomobili. Nakup prvih petih električnih vozil predstavlja pomembno pridobitev za Cammeo, ki se zaveda, da so električni avtomobili naša prihodnost. Elektrifikacija voznega parka za njih ni le načrt oziroma želja, je realnost. V zadnjih letih so veliko časa posvetili testiranju električnih avtomobilov, ki morajo ustrezati njihovim zahtevam. Te pa so hitro polnjenje, doseg, cena in logistika. V Hyundai Koni so našli idealne rešitve za svoje zahteve. Z njimi bodo vozili zeleno, za zeleno prihodnost nas in prihodnjih generacij.

     

    Več o Električni Koni    Aktualna ponudba

     
     
 

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Potrebni piškotki zagotavljajo bistveno funkcionalnost. Spletna stran brez piškotkov ne more pravilno delovati in jih lahko izključite le s spreminjanjem nastavitev brskalnika.

Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati našo spletno stran z zbiranjem in poročanjem podatkov o njeni uporabi.

Uporabljamo tržne piškotke za izboljšanje ustreznosti oglaševalskih akcij, ki jih prejemate.

Shrani nastavitve