Dvojna zmaga za Hyundai na Rallyju Argentina

  • Dvojna zmaga za Hyundai na Rallyju Argentina

    29. april 2019

    Letošnji rally po Argentini je postregel z dramatičnimi in zelo zahtevnimi pogoji. Navkljub zahtevnim pogojem je Hyundai dosegel dvojno zmago in obenem svoj najboljši rezultat v letošnjem svetovnem prvenstvu v rallyju.

    Belgijec Thierry Neuville je zmagovalec pete postaje svetovnega prvenstva. Uspeh Hyundaija je z drugim mestom dopolnil še Norvežan Andreas Mikkelsen, ki je na koncu za moštvenim kolegom zaostal le 48 sekund. Neuville je dosegel drugo letošnjo zmago, drugo v Argentini po letu 2017 in skupno 11. zmago v karieri. Z drugo zmago v sezoni pa je Neuville tudi povečal vodstvo v skupnem seštevku svetovnega prvenstva v ralliyu.

    Hyundai Motorsport si je na dirki z dvojnimi stopničkami zagotovil maksimalne točke v razvrstitvi proizvajalcev ter še okrepil svoj položaj na vrhu razvrstitve.

    Dosežek na Rallyju Argentina za Hyundai Motorsport predstavlja 12. zmago in 11. dvojne stopničke. Ekipa je od leta 2014 zabeležila kar 49 individualnih uvrstitev na stopničke.

     
     
 

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Potrebni piškotki zagotavljajo bistveno funkcionalnost. Spletna stran brez piškotkov ne more pravilno delovati in jih lahko izključite le s spreminjanjem nastavitev brskalnika.

Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati našo spletno stran z zbiranjem in poročanjem podatkov o njeni uporabi.

Uporabljamo tržne piškotke za izboljšanje ustreznosti oglaševalskih akcij, ki jih prejemate.

Shrani nastavitve