DAN HYUNDAIJEVE MOBILNOSTI

Preizkusite delovanje sodobnih varnostnih sistemov tudi v praksi. V AMZS Centru varne vožnje na Vranskem... Več

 
Zapri
 

Dvojna zmaga za Hyundai na Rallyju Argentina

 • Dvojna zmaga za Hyundai na Rallyju Argentina

  29. april 2019

  Letošnji rally po Argentini je postregel z dramatičnimi in zelo zahtevnimi pogoji. Navkljub zahtevnim pogojem je Hyundai dosegel dvojno zmago in obenem svoj najboljši rezultat v letošnjem svetovnem prvenstvu v rallyju.

  Belgijec Thierry Neuville je zmagovalec pete postaje svetovnega prvenstva. Uspeh Hyundaija je z drugim mestom dopolnil še Norvežan Andreas Mikkelsen, ki je na koncu za moštvenim kolegom zaostal le 48 sekund. Neuville je dosegel drugo letošnjo zmago, drugo v Argentini po letu 2017 in skupno 11. zmago v karieri. Z drugo zmago v sezoni pa je Neuville tudi povečal vodstvo v skupnem seštevku svetovnega prvenstva v ralliyu.

  Hyundai Motorsport si je na dirki z dvojnimi stopničkami zagotovil maksimalne točke v razvrstitvi proizvajalcev ter še okrepil svoj položaj na vrhu razvrstitve.

  Dosežek na Rallyju Argentina za Hyundai Motorsport predstavlja 12. zmago in 11. dvojne stopničke. Ekipa je od leta 2014 zabeležila kar 49 individualnih uvrstitev na stopničke.

   
   
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Vse podatke, zbrane prek piškotkov za potrebe spletne analitike na našem spletnem mestu anonimiziramo s pomočjo posebnega algoritma SafeMetric™. Več o piškotkih.