HYUNDAIJEVIH TOP 20

Preverite ekskluzivno ponudbo najbolj vročih 20 avtomobilov... Preberi več

 
Zapri
 

Na Rallj Geoss-u zmaga za Hyundai i30

  • Na Rallj Geoss-u zmaga za Hyundai i30

    29. maj 2013

    Zadnjo soboto v maju, prav na nekdanji dan mladosti, je po Sloveniji potekal že 12. Rally Geoss. V zadnjem času je to postal tudi največji, najstarejši in najbolje organiziran eko-turistični rally v Sloveniji.

    Kljub slabemu vremenu se ga je udeležilo več kot 70 tekmovalcev, ki so morali prevoziti pot med Bledom in Moravskimi Toplicami. Seveda pa jih je med potjo čakalo tudi nekaj nalog: dve spretnostni vožnji, vprašanja o Letališču Jožeta Pučnika, spretnostne igre, najpomembnejša pa je bila poraba goriva. Vse točke, ki so jih tekmovalci nabirali na poti, so se namreč pomnožila s količnikom porabe goriva. Organizatorji pa so količnik preprosto izračunali tako, da so primerjali dejansko porabo goriva na Rallyju Geoss s podatki, ki so jih zapisali v tovarni.

    Čeprav na prvi pogled izgleda, da bi bila posadka, sestavljena iz »stand-up« komika in svetlolase »missice«, pravi recept za katastrofo kar se tiče uvrstitve, pa sta Miki Bubulj ter Marika Sevšek, miss univerze, precej prepričljivo pometla z vso konkurenco!

    Organizator Rallyja Geoss Primož Lemež pa je povedal: »Kljub slabemu vremenu je prireditev uspela! Čestitam Mikiju in Mariki; nikjer nista bila najboljša, povsod pa sta bila med najboljšimi. Odlično pa se je izkazal tudi Hyundai i30. Še en dokaz več, da se da porabiti toliko goriva, kot piše v tovarniških podatkih – samo malo se je treba potruditi! Tudi to je uspeh za Rally Geoss, saj voznike neprisiljeno učimo voziti varčno. Upam, da znanje, ki ga pridobijo na Ralyju, potem uspešno uporabljajo vse leto!«

    Na koncu pa je Primož še povedal: »Udeležencem se ni treba ničesar bati; tudi drugo leto jih bomo presenetili!«

     

    Galerija

     
     
 

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Potrebni piškotki zagotavljajo bistveno funkcionalnost. Spletna stran brez piškotkov ne more pravilno delovati in jih lahko izključite le s spreminjanjem nastavitev brskalnika.

Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati našo spletno stran z zbiranjem in poročanjem podatkov o njeni uporabi.

Uporabljamo tržne piškotke za izboljšanje ustreznosti oglaševalskih akcij, ki jih prejemate.

Shrani nastavitve