Rok Turk – ambasador Hyundajeve športne linije N

  • Rok Turk – ambasador Hyundajeve športne linije N

    26. marec 2019

    Prvi Hyundaijev športni terenec z oznako N Line, ki je uradno evropsko predstavitev dočakal v sredo, 21.3.2019, je zapeljal na slovenske ceste.

    Direktor družbe Hyundai Avto Trade, Marko Kajfež, je ključe novega jeklenega konjička izročil Roku Turku, aktualnemu državnemu prvaku v rallyu. Rok Turk je tako uradno postal ambasador Hyundaijeve športne linije N. Novega Tucsona N Line ne zaznamujejo le atraktivni zunanji in notranji dodatki, temveč tudi prenovljeno podvozje in volanski mehanizem, ki pripomorejo k športnemu izgledu in izjemnim voznim lastnostim.

    Tucson N Line je nova pridobitev s katerim Hyundai širi privlačno ponudbo svojih vozil. Je drugo Hyundaijevo vozilo iz serije N Line, obenem pa tudi prvi športni terenec s to oznako. Od klasičnega Tucsona se razlikuje že po agresivnejši zunanjosti, ki jo zaznamujejo temni kromirani okrasni elementi, drugačen odbijač, grafika svetil, ekskluzivna črna 19-palčna aluminijasta platišča, črna vzvratna ogledala in zadnji spojler. Notranjost popestrijo šivi rdeče barve, ki jih najdemo na armaturni plošči, športnih sedežih z logom N in volanskem obroču. Za še bolj športno notranjost poskrbijo aluminijaste stopalke in usnjena prestavna ročica z dodatkom rdeče barve. Pri Hyundaiju se seveda niso zadovoljili le z estetskimi dodatki zunanjosti in kabine, temveč so dodelali tudi podvozje, ki je nekoliko trše in volanski mehanizem, ki je odzivnejši.

    Novi Tucson N Line je na voljo s tremi pogonskimi sklopi, dvo- in štirikolesnim pogonom ter 6-stopenjskim ročnim in 7-stopenjskim robotiziranim menjalnikom z dvojno sklopko. Dizelske barve zastopata dva turbodizelska 48V »mehka« hibrida. Prvi ponuja kombinacijo 48V baterije z 2,0-litrskim, drugi pa z 1,6-litrskim dizelskim motorjem. Na bencinski strani je na voljo 1,6-litrski T-GDI motor s 130 kW.

    Tucson N Line je zasnovan, preizkušen in izdelan v Evropi. Kupcem je na voljo v devetih barvah karoserije. Avto bo slovenskim kupcem na voljo predvodoma od maja dalje.

     
     
 

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Potrebni piškotki zagotavljajo bistveno funkcionalnost. Spletna stran brez piškotkov ne more pravilno delovati in jih lahko izključite le s spreminjanjem nastavitev brskalnika.

Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati našo spletno stran z zbiranjem in poročanjem podatkov o njeni uporabi.

Uporabljamo tržne piškotke za izboljšanje ustreznosti oglaševalskih akcij, ki jih prejemate.

Shrani nastavitve