DAN HYUNDAIJEVE MOBILNOSTI

Preizkusite delovanje sodobnih varnostnih sistemov tudi v praksi. V AMZS Centru varne vožnje na Vranskem... Več

 
Zapri
 

Rok Turk – ambasador Hyundajeve športne linije N

 • Rok Turk – ambasador Hyundajeve športne linije N

  26. marec 2019

  Prvi Hyundaijev športni terenec z oznako N Line, ki je uradno evropsko predstavitev dočakal v sredo, 21.3.2019, je zapeljal na slovenske ceste.

  Direktor družbe Hyundai Avto Trade, Marko Kajfež, je ključe novega jeklenega konjička izročil Roku Turku, aktualnemu državnemu prvaku v rallyu. Rok Turk je tako uradno postal ambasador Hyundaijeve športne linije N. Novega Tucsona N Line ne zaznamujejo le atraktivni zunanji in notranji dodatki, temveč tudi prenovljeno podvozje in volanski mehanizem, ki pripomorejo k športnemu izgledu in izjemnim voznim lastnostim.

  Tucson N Line je nova pridobitev s katerim Hyundai širi privlačno ponudbo svojih vozil. Je drugo Hyundaijevo vozilo iz serije N Line, obenem pa tudi prvi športni terenec s to oznako. Od klasičnega Tucsona se razlikuje že po agresivnejši zunanjosti, ki jo zaznamujejo temni kromirani okrasni elementi, drugačen odbijač, grafika svetil, ekskluzivna črna 19-palčna aluminijasta platišča, črna vzvratna ogledala in zadnji spojler. Notranjost popestrijo šivi rdeče barve, ki jih najdemo na armaturni plošči, športnih sedežih z logom N in volanskem obroču. Za še bolj športno notranjost poskrbijo aluminijaste stopalke in usnjena prestavna ročica z dodatkom rdeče barve. Pri Hyundaiju se seveda niso zadovoljili le z estetskimi dodatki zunanjosti in kabine, temveč so dodelali tudi podvozje, ki je nekoliko trše in volanski mehanizem, ki je odzivnejši.

  Novi Tucson N Line je na voljo s tremi pogonskimi sklopi, dvo- in štirikolesnim pogonom ter 6-stopenjskim ročnim in 7-stopenjskim robotiziranim menjalnikom z dvojno sklopko. Dizelske barve zastopata dva turbodizelska 48V »mehka« hibrida. Prvi ponuja kombinacijo 48V baterije z 2,0-litrskim, drugi pa z 1,6-litrskim dizelskim motorjem. Na bencinski strani je na voljo 1,6-litrski T-GDI motor s 130 kW.

  Tucson N Line je zasnovan, preizkušen in izdelan v Evropi. Kupcem je na voljo v devetih barvah karoserije. Avto bo slovenskim kupcem na voljo predvodoma od maja dalje.

   
   
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Vse podatke, zbrane prek piškotkov za potrebe spletne analitike na našem spletnem mestu anonimiziramo s pomočjo posebnega algoritma SafeMetric™. Več o piškotkih.