HYUNDAIJEVIH TOP 20

Preverite ekskluzivno ponudbo najbolj vročih 20 avtomobilov... Preberi več

 
Zapri
 

Začinite svojo pot: Hyundai predstavlja novo linijo i30 N Line

  • Začinite svojo pot: Hyundai predstavlja novo linijo i30 N Line

    26. julij 2018

    Po uspešnem lansiranju prvega avtomobila visokih zmogljivosti s športno značko N; i30 N; Hyundai razširja svoj portfelj modelov z novim paketom opreme N Line. i30 N Line je prvi Hyundaijev model z novo opremo, z zunanjimi in notranjimi elementi znanimi že iz i30 N, ki poudarijo njegovo vizualno privlačnost. Mehanske izboljšave, ki dodatno "začinijo" običajnega 5- vratnega i30 pa vključujejo: vzmetenje, zavore in odzivnost motorja.

    Vizualne izboljšave pri i30 N Line se nanašajo na številne elemente, ki so bili predstavljeni že na uspešnem i30 N. Med njimi sta sprednji in zadnji odbijač s posebno srebrno obrobo, ki označujeta opremo N Line. Njegov športen videz poudarjajo tudi 18-palčna platišča iz lahke litine, ki so pri i30 na voljo prvič. Na sprednjem delu vozila pa se nahaja na novo oblikovana značka, ki simbolizira model N Line.

    V notranjosti so novi športni sedeži N-brand, ki nudijo odlično bočno oporo. Za bolj privlačno vozniško izkušnjo pa so na voljo še športni volan, kovinska pedala in N prestavna ročica. Prostorna in praktična notranjost i30 N Line je enako udobna kot v klasičnem i30.

    Za bolj športno dinamiko vožnje i30 N Line je bilo izboljšano vzmetenje in odzivnost motorja. i30 N Line je opremljen s pnevmatikami PS4 Michelin Performance, ki natančno ustrezajo nastavljenim voznim zmogljivostim. Nove, večje sprednje zavore poudarjajo športen značaj i30 N Line. Kupci i30 N Line bodo lahko izbirali med 1,4-litrskim bencinskim T-GDI motorjem s 103 kW (140 KM) in 1,6-litrskim dizelskim CRDi motorjem s 100 kW (136 KM).

    Andreas-Christoph Hofmann, podpredsednik marketinga in produkta pri Hyundai Motor Europe, je dejal: »i30 N je vse od lansiranja doživel velik uspeh, saj je dokazal naše inženirske sposobnosti izdelave visoko zmogljivih avtomobilov in kupcem približal blagovno znamko tudi preko faktorja »užitek v vožnji«. Z novo opremo i30 N Line ta občutek približujemo širši množici ljudi. Verjamemo, da bo nov Hyundaijev paket oblikovalskih in inženirskih izboljšav še naprej vabil nove kupce po Evropi.«

    Vroč kot čili omaka
    Hyundai je ob lansiranju nove opreme N Line ustvaril video posnetek, ki poudarja nov oblikovalski in inženirski paket. Posnel ga je legenda moto športa in testni voznik pri Hyundaiju Gabriele Tarquini, ki je na šaljiv način predstavil i30 N Line:

     

    V video posnetku Tarquini z lahkoto obvladuje i30 N Line; spretno postavlja konstrukcijo, ki se navezuje na stekleničko vroče čili omake. Z natančno vožnjo Tarquini pozicionira svoj i30 N Line na pravo mesto, da v svoj hamburger ujame kapljice čili omake ter doda začimbe svoji hrani na enak način, kot oprema N Line »začini« običajnega i30.

     
     
 

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Potrebni piškotki zagotavljajo bistveno funkcionalnost. Spletna stran brez piškotkov ne more pravilno delovati in jih lahko izključite le s spreminjanjem nastavitev brskalnika.

Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati našo spletno stran z zbiranjem in poročanjem podatkov o njeni uporabi.

Uporabljamo tržne piškotke za izboljšanje ustreznosti oglaševalskih akcij, ki jih prejemate.

Shrani nastavitve