HYUNDAIJEVIH TOP 20

Preverite ekskluzivno ponudbo najbolj vročih 20 avtomobilov... Preberi več

 
Zapri
 

Hyundai Motor se je »naelektril« z dvema nagradama Auto Express New Car Awards 2018 v kategoriji ekoloških avtomobilov

  • Hyundai Motor se je »naelektril« z dvema nagradama Auto Express New Car Awards  2018 v kategoriji ekoloških avtomobilov

    05. julij 2018

    Hyundai Motor je osvojil dvojno zmago na izboru Auto Express New Car Awards 2018, kjer je prejel nagrado za popolnoma novo električno Kono v kategoriji cenovno najugodnejši električni avtomobil in nagrado za IONIQ priključnega hibrida, v kategoriji cenovno najugodnejši  hibridni avtomobil.  

    Električna Kona se je, v svoji konkurenci, borila proti izjemnim tekmecem, kot sta Nissan Leaf in e-Golf ter bila zaradi svojega dosega 480 prevoženih kilometrov z enim polnjenjem in dostopne cene, s strani sodnikov, izbrana kot najboljša. 

    Steve Fowler, glavni urednik podjetja Auto Express, je dejal: "Zagon popolnoma električnega SUV-ja pomeni, da je Hyundai izkoristil kar dva najhitreje rastoča segmenta na trgu. Električna Kona ima 480-kilometrski doseg, kot tudi že nekateri njeni najbližji tekmeci, če pa dodamo še ugodno ceno dobimo resnično izjemen paket in prav zaradi tega je električna Kona prejela  nagrado »Ugoden električni avtomobil 2018«.

    IONIQ priključni hibrid je v kategoriji cenovno najugodnejši hibrid izstopal med ostalimi hibridi, vključno Toyotinim Priusom, navdušil pa je s svojo učinkovitost, udobjem in tehnologijo.

    "Naš čas, ki smo ga preživeli  »v resničnem svetu« s Hyundai IONIQ priključnim hibridom je pokazal, da je zares zelo učinkovit avtomobil , saj smo brez kakršnih koli težav prevozili več kot 6.400 kilometrov, s povprečno porabo 3,5 l / 100 km in emisijami CO2 v višini 26 g / km, kar povečuje zeleno kredibilnost; poleg tega pa je še vedno prostoren, udoben, dobro opremljen kompakten avtomobil  - in zaslužen zmagovalec »Ugodnega hibridnega avtomobila 2018«. "

    Poleg obeh zmag, ki so ju prejeli, so se avtomobili Hyundai uvrstili v ožji izbor v kar šestih kategorijah novih avtomobilov, pri čemer je bil i30 N izredno izpostavljen v kategoriji Hot Hatch.

    Andreas-Christoph Hofmann, podpredsednik marketinga in produkta v Hyundai Motor Europe, je dejal: "Ti dve prestižni nagradi Auto Express-a, ki smo ju prejeli  za električno Kono in IONIQ priključnega hibrida dokazujeta, da se naša strategija elektrifikacije že obrestuje. Hyundai je na ceste pripeljal široko paleto avtomobilov z alternativnim pogonom, kar strankam omogoča, da lahko izberejo najboljšo rešitev za svoje potrebe. In še več , do leta 2025 imamo v načrtu kar 18 elektrificiranih modelov. Medtem, ko nekateri proizvajalci proizvajajo samo električne konceptne avtomobile, Hyundai že dobiva nagrade za modele serijske proizvodnje! "

    Nagrado The New Car Awards podeljujejo najboljšim novim avtomobilom v redni prodaji, za katere pa glasujejo strokovni recenzenti podjetja Auto Express.

     
     
 

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Potrebni piškotki zagotavljajo bistveno funkcionalnost. Spletna stran brez piškotkov ne more pravilno delovati in jih lahko izključite le s spreminjanjem nastavitev brskalnika.

Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati našo spletno stran z zbiranjem in poročanjem podatkov o njeni uporabi.

Uporabljamo tržne piškotke za izboljšanje ustreznosti oglaševalskih akcij, ki jih prejemate.

Shrani nastavitve