HYUNDAIJEVIH TOP 20

Preverite ekskluzivno ponudbo najbolj vročih 20 avtomobilov... Preberi več

 
Zapri
 

Avtomobil brez kompromisov: Nova električna Kona

  • Avtomobil brez kompromisov: Nova električna Kona

    07. februar 2018

    • Nova Kona EV predstavlja prvi popolnoma električni SUV.
    • Združuje dva najhitreje rastoča avtomobilska trenda: SUV in električni pogon.
    • Predstavlja razširitev Hyundaijeve ekološko usmerjene ponudbe z največjim dosegom v razredu in dvema različicama pogonskega  sklopa.

    Hyundai je pred spletno premiero, ki je predvidena 27.februarja 2018, objavil prvo skico svojega prvega popolnoma električnega kompaktnega terenca, Kone EV. Popolnoma električna Kona predstavlja razširitev Hyundaijeve ekološko usmerjene ponudbe in potrjuje Hyundaijev vodilni položaj v segmentu ekoloških vozil. Hyundai bo tako prva avtomobilska blagovna znamka v Evropi, ki bo z električnim kopmpaktnim SUV ponudil brezogljčno mobilnost najširšemu krogu kupcev. Električna Kona bo kupcem na voljo predvidoma poleti.

     
     
 

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Potrebni piškotki zagotavljajo bistveno funkcionalnost. Spletna stran brez piškotkov ne more pravilno delovati in jih lahko izključite le s spreminjanjem nastavitev brskalnika.

Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati našo spletno stran z zbiranjem in poročanjem podatkov o njeni uporabi.

Uporabljamo tržne piškotke za izboljšanje ustreznosti oglaševalskih akcij, ki jih prejemate.

Shrani nastavitve