HYUNDAIJEVIH TOP 20

Preverite ekskluzivno ponudbo najbolj vročih 20 avtomobilov... Preberi več

 
Zapri
 

Razkrit Santa Fe nove generacije

  • Razkrit Santa Fe nove generacije

    06. februar 2018

    Hyundai je pred svetovno premiero na ogled postavil prve fotografije Santa Fe nove generacije. Četrta generacija tega priljubljenega športnega terenca, ki predstavlja Hyundaijevo močno tradicijo v SUV segmentu, je zmogljiv stroj z vrhunskim dizajnom in izjemno prostornostjo.

    Santa Fe izraža sodoben in eleganten videz, ki ga zaznamuje markanten sprednji del vozila z dvema paroma manjših žarometov in masko v videzu satovja. Široka in močna drža sta zaščitna znaka zunanjosti, ki mu zagotavljata športen, drzen videz. V notranjosti pa Santa Fe združuje vrhunsko kakovost in izjemno prostornost, ki je ena vodilnih v razredu.

    Novi Santa Fe je opremljen z najnovejšimi varnostnimi tehnologijami, ki jih Hyundai ponuja pod oznako SmartSense. Ta obsežen paket je serijski in omogoča dostopnost naprednih varnosthih sistemov širokemu krogu uporabnikov.

     
     
 

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Potrebni piškotki zagotavljajo bistveno funkcionalnost. Spletna stran brez piškotkov ne more pravilno delovati in jih lahko izključite le s spreminjanjem nastavitev brskalnika.

Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati našo spletno stran z zbiranjem in poročanjem podatkov o njeni uporabi.

Uporabljamo tržne piškotke za izboljšanje ustreznosti oglaševalskih akcij, ki jih prejemate.

Shrani nastavitve