Hyundaijevih TOP 20

Preverite ekskluzivno ponudbo najbolj vročih 20 avtomobilov tekočega tedna.... Preberi več

 
Zapri
 

Hyundai Motor globoko zakoreninjen v evropskem gospodarstvu

 • Hyundai Motor globoko zakoreninjen v evropskem gospodarstvu

  26. oktober 2017

  Hyundai Motor se je ponovno izkazal v zelo konkurenčni evropski avtomobilski industriji. To kaže nedavno objavljena študija neodvisnega svetovalnega podjetja London Economic, kjer je Hyundai Motor dosegel nadpovprečno stopnjo rasti in v Evropi prevzel pomemben gospodarski položaj.

  Poročilo poudarja Hyundaijeve stabilne gospodarske kazalnike. Izkazuje, da je Hyundai Motor povečal svoj tržni delež na 3,3% in v primerjavi s predhodnim letom za 7,2% povečal število prodanih vozil v Evropi. Poleg navedenega je Hyundai leta 2016 tudi dodatno zaposloval. Skupno število zaposlenih pri Hyundaiju v Evropi znaša 205.655. Da Hyundai močno podpira gospodarstvo v regiji, poleg že navedenega dokazuje tudi 1,3 milijarde EUR plačanih dajatev, kar predstavlja 49% povečanje v primerjavi s predhodnim letom.

  Poleg gospodarskega uspeha je za Hyundai še posebej pomemben dolgotrajen, tesen odnos z regionalnimi dobavitelji. Ta tesna povezanost je bila podkrepljena z gradnjo proizvodnega obrata v Nošovicah na Češkem v letu 2008. Češka tovarna ima zmogljivost za proizvodnjo več kot 350.000 avtomobilov in 600.000 menjalnikov. Skupaj s proizvodno zmogljivostjo Turške tovarne, ki znaša 200.000 vozil, letna proizvodna zmogljivost Hyundai Motor v Evropi presega 550.000 avtomobilov.

  Hyundai Motor ostaja v celoti zavezan Evropi in njenim državljanom ter bo v prihodnjih letih nadaljeval s strategijo rasti.

   
   
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Vse podatke, zbrane prek piškotkov za potrebe spletne analitike na našem spletnem mestu anonimiziramo s pomočjo posebnega algoritma SafeMetric™. Več o piškotkih.