Najboljši z najboljšo ponudbo !

Razprodaja omejene serije Hyundai vozil! Popusti do - 6.000 eur, obvezno in kasko zavarovanje, vinjeta ... Preberi več

 
Zapri
 

Hyundai Motor globoko zakoreninjen v evropskem gospodarstvu

 • Hyundai Motor globoko zakoreninjen v evropskem gospodarstvu

  26. oktober 2017

  Hyundai Motor se je ponovno izkazal v zelo konkurenčni evropski avtomobilski industriji. To kaže nedavno objavljena študija neodvisnega svetovalnega podjetja London Economic, kjer je Hyundai Motor dosegel nadpovprečno stopnjo rasti in v Evropi prevzel pomemben gospodarski položaj.

  Poročilo poudarja Hyundaijeve stabilne gospodarske kazalnike. Izkazuje, da je Hyundai Motor povečal svoj tržni delež na 3,3% in v primerjavi s predhodnim letom za 7,2% povečal število prodanih vozil v Evropi. Poleg navedenega je Hyundai leta 2016 tudi dodatno zaposloval. Skupno število zaposlenih pri Hyundaiju v Evropi znaša 205.655. Da Hyundai močno podpira gospodarstvo v regiji, poleg že navedenega dokazuje tudi 1,3 milijarde EUR plačanih dajatev, kar predstavlja 49% povečanje v primerjavi s predhodnim letom.

  Poleg gospodarskega uspeha je za Hyundai še posebej pomemben dolgotrajen, tesen odnos z regionalnimi dobavitelji. Ta tesna povezanost je bila podkrepljena z gradnjo proizvodnega obrata v Nošovicah na Češkem v letu 2008. Češka tovarna ima zmogljivost za proizvodnjo več kot 350.000 avtomobilov in 600.000 menjalnikov. Skupaj s proizvodno zmogljivostjo Turške tovarne, ki znaša 200.000 vozil, letna proizvodna zmogljivost Hyundai Motor v Evropi presega 550.000 avtomobilov.

  Hyundai Motor ostaja v celoti zavezan Evropi in njenim državljanom ter bo v prihodnjih letih nadaljeval s strategijo rasti.

   
   
 

 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.