HYUNDAIJEVIH TOP 20

Preverite ekskluzivno ponudbo najbolj vročih 20 avtomobilov... Preberi več

 
Zapri
 

Hyundai znova prepoznan kot ena najboljših blagovnih znamk na svetu

  • Hyundai znova prepoznan kot ena najboljših blagovnih znamk na svetu

    28. september 2017

    Po najnovejši raziskavi, ki jo je izvedla globalna agencija Interbrand, Hyundai že tretje leto zapored ohranja svoj položaj med 40-imi najbolj cenjenimi svetovnimi blagovnimi znamkami.

    Hyundai je zadržal izjemno 35. mesto. med najvrednejšimi blagovnimi znamka na svetu, medtem ko se je med avtomobilskimi blagovnimi znamkami uvrstil na odlično 6. mesto. Navkljub težkim razmeram na številnih svetovnih trgih se je vrednost blagovne znamke povečala za 13,2 milijarde USD, kar je za 5,1% več kot leto prej.

    Raziskava »Best Global Brands« je letno poročilo podjetja Interbrand o najbolj cenjenih blagovnih znamkah na svetu. Interbrand se v okviru svoje metode osredotoča na tekoče naložbe in upravljanje blagovne znamke kot poslovnega sredstva, pri tem pa upošteva finančno uspešnost, vlogo blagovne znamke v postopku odločanja o nakupu in moč blagovne znamke.

     
     
 

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Potrebni piškotki zagotavljajo bistveno funkcionalnost. Spletna stran brez piškotkov ne more pravilno delovati in jih lahko izključite le s spreminjanjem nastavitev brskalnika.

Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati našo spletno stran z zbiranjem in poročanjem podatkov o njeni uporabi.

Uporabljamo tržne piškotke za izboljšanje ustreznosti oglaševalskih akcij, ki jih prejemate.

Shrani nastavitve