Hyundaijevih TOP 20

Preverite ekskluzivno ponudbo najbolj vročih 20 avtomobilov tekočega tedna.... Preberi več

 
Zapri
 

Hyundai zmagovalec v treh kategorijah Automotive Brand Contest 2017

 • Hyundai zmagovalec v treh kategorijah Automotive Brand Contest 2017

  07. september 2017

  Hyundai je veliki zmagovalec letošnjega avtomobilskega natečaja Automotive Brand Contest. Prejel je kar tri(3) glavne nagrade, vključno s prestižno nagrado za najboljšo avtomobilsko znamko leta. Hyundai i30 nove generacije pa je prejemnik nagrade za najboljši notranji in najboljši zunanji dizajn.

  Neodvisno žirijo natečaja so prepričali Hyundaijevi visokokakovostni izdelki, osredotočenost na stranke in ugled blagovne znamke. Prejeta nagrada za najboljšo avtomobilsko znamko leta in še dveh (2) glavnih nagrad za oblikovanje so dokaz o napredku Hyundaija v Evropi.

  Po februarski nagradi IF Design Award in aprilski Red Dot Design Award je nagrada Automotive Brand Contest še ena izmed cenjenih oblikovalskih nagrad za i30 nove generacije. Prav vse prejete nagrade so priznanje Hyundaijevem razvoju, oblikovanju in izdelavi ključnih evropskih modelov v Evropi.

  Automotive Brand Contest Award je neodvisna mednarodna nagrada za avtomobilske blagovne znamke organizirana s strani nemškega sveta za oblikovanje. Šestčlanska žirija je sestavljena iz predstavnikov univerz in medijev. Podelitev nagrad letošnjim nagrajencem bo potekala 12.9.2017 na Avtomobilskem salonu v Frankfurtu.

   

  Galerija

   
   
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Vse podatke, zbrane prek piškotkov za potrebe spletne analitike na našem spletnem mestu anonimiziramo s pomočjo posebnega algoritma SafeMetric™. Več o piškotkih.