Hyundaijevih TOP 20

Preverite ekskluzivno ponudbo najbolj vročih 20 avtomobilov tekočega tedna.... Preberi več

 
Zapri
 

Trojni uspeh za Hyundai

 • Trojni uspeh za Hyundai

  04. avgust 2017

  i20, Tucson in i30 so trije Hyundaijevi modeli, ki so v zadnjih večjih raziskavah na nemškem trgu dosegli vrhunske rezultate.

  Hyundai i20 in Tucson sta se uvrstila na sam vrh nemškega AUTO TEST-a 2017. Sodelujoči v anketi, so jima dodelili prvo mesto zaradi njunega sofisticiranega dizajna, kakovosti, napredne tehnologije in edinstvenega garancijskega paketa – 5 let tovarniške garancije brez omejitve prevoženih kilometrov. Hyundai i20 blue 1.0 T-GDI je zmagovalec v kategoriji malih avtomobilov, medtem ko je Tucson 1,7 CRDi 2WD premagal konkurente v SUV razredu.

  Hyundai i30 je zmagal v študiji J.D. Power o zadovoljstvu lastnikov vozil na nemškem tržišču. Kupci i30 so najbolj navdušeni nad njegovo zanesljivostjo, privlačnostjo in nizkimi stroški vzdrževanja.

   
   
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Vse podatke, zbrane prek piškotkov za potrebe spletne analitike na našem spletnem mestu anonimiziramo s pomočjo posebnega algoritma SafeMetric™. Več o piškotkih.