Hyundaijevih TOP 20

Preverite ekskluzivno ponudbo najbolj vročih 20 avtomobilov tekočega tedna.... Preberi več

 
Zapri
 

Hyundaijeva “i-družina” posegla po najvišjih rezultatih na primerjalnih testih evropskih avtomobilističnih revij

 • Hyundaijeva “i-družina” posegla po najvišjih rezultatih na primerjalnih testih evropskih avtomobilističnih revij

  18. maj 2017

  Hyundaijevi i10, i20 in i30 so zmagovalci številnih primerjalnih testov priznanih evropskih avtomobilističnih revij. V različnih kategorijah, kot so npr. povezljivost, oprema, vozna dinamika, udobje v vožnji, notranji dizajn, so prekašali svoje tekmece. Vsekakor pa poleg naštetega preizkuševalce navdušuje tudi Hyundaijeva edinstvena 5-letna tovarniška garancija brez omejitve prevoženih kilometrov.

  i10, i20 in i30 so Hyundaijevi izjemno pomembni modeli, saj predstavljajo približno 50 odstotkov prodaje v regiji. "i-družina" je temelj Hyundaijeve strategije, da v Evropi do leta 2021 postane številka ena med azijskimi avtomobilskimi proizvajalci po prodaji in zadovoljstvu strank. Vsi omenjeni predstavniki »i-družine« so bili zasnovani, razviti, preizkušeni in izdelani v Evropi, da bi zadovoljili potrebe in pričakovanja evropskih kupcev. Predstavljajo logično izbiro, odlično kakovost, izjemno dostopnost tehnologije in privlačen dizajn.

  i10 je bil preizkušen v primerjalnih testih francoskega Auto Plusa (številka 1494, 21.4.2017), angleškega What Car? (internetna izdaja, 17.3.2017) in nemškega Auto Bilda (številka 5/2017). Po mnenju preizkuševalcev i10 navdušuje z vrhunsko prostornostjo, izjemno vozno dinamiko, uporabniku prijaznimi infotainment sistemom in funkcijami povezljivosti.

  i20 je bil preizkušen kar v dveh primerjalnih testih nemške avtomobilistične revije Auto Zeitung (številka: 7/2017 in 11/2017), kjer je premagal svoje francoske, nemške in japonske konkurente. Na obeh primerjalnih testiranjih je zmagal. Novinarji so še posebej izpostavili njegovo superiornost na področjih prostornosti kabine, udobja v vožnji, zavornega sistema ter kakovosti izdelave in funkcionalnosti.

  i30 je zmagal na primerjalnih testih nemških Auto Zeitunga (številka 5/2017) in Auto Bilda (issue 6/2017), francoskega Auto Strassenverkehrja (številka 11/2017) ter španskih Auto Bilda (številka 531) in Autopiste (številka April 11, 2017). Avto je navdušil z izjemno zmogljivostjo, asistenčnimi sistemi, velikodušnim paketom aktivne varnosti in naprednimi funkcijami povezljivosti. Obenem so hvalili tudi sodobno in kakovostno notranjost, izjemno ergonomijo potniške kabine ter odlično vrednost za denar.

   

  Galerija

   
   
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Vse podatke, zbrane prek piškotkov za potrebe spletne analitike na našem spletnem mestu anonimiziramo s pomočjo posebnega algoritma SafeMetric™. Več o piškotkih.