Hyundaijevih TOP 20

Preverite ekskluzivno ponudbo najbolj vročih 20 avtomobilov tekočega tedna.... Preberi več

 
Zapri
 

Hyundai napoveduje novega člana družine SUV – Hyundai Kona

 • Hyundai napoveduje novega člana družine SUV – Hyundai Kona

  04. april 2017

  Hyundai je razkril ime svojega novega malega križanca, predstavnika B-SUV razreda. Četrti član Hyundaijeve SUV družine se bo imenoval Kona in se bo pridružil že uveljavljenim Grand Santa Fe, Santa Fe in Tucsonu. Na tržišče bo prinesel svež veter v smislu vrhunske vozne dinamike in izjemne prostornosti ter bo odražal način življenja sodobnih kupcev.

  Hyundai Kona bo predstavljal pomemben mejnik na Hyundaijevi poti do začrtanega cilja; postati vodilna azijska avtomobilska znamka v Evropi do leta 2021. Svoj uspeh bo gradil na dokazani verodostojnosti Hyundaijevih športnih terencev, ki jih je bilo v Evropi vse od leta 2000 do danes prodanih več kot 1,4 milijonov.

  Ime Kona nadaljuje strategijo Hyundaijevega poimenovanja športnih terencev in izhaja iz Havajev. Kona se bo ponašal s pravimi SUV geni, progresivnimi oblikovalskimi potezami in premium funkcijami ter bo poskrbel za dodatno privlačnost blagovne znamke.

   

  Galerija

   
   
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Vse podatke, zbrane prek piškotkov za potrebe spletne analitike na našem spletnem mestu anonimiziramo s pomočjo posebnega algoritma SafeMetric™. Več o piškotkih.