Hyundaijevih TOP 20

Preverite ekskluzivno ponudbo najbolj vročih 20 avtomobilov tekočega tedna.... Preberi več

 
Zapri
 

Hyundai i20 prepričljivo pometel s konkurenco

 • Hyundai i20 prepričljivo pometel s konkurenco

  24. marec 2017

  •  Hyundai i20 je prepričal novinarje nemškega Auto Zeitung v kategorijah udobja in vozne dinamike
  •  Novi 3-valjni 1,0 T-GDI motor se hvali z odličnim pospeškom in prožno zmogljivostjo
  •  Hyundaijev edinstveni garancijski paket – 5 let tovarniške garancije brez omejitve prevoženih kilometrov povečuje privlačnost Hyundaija i20

  Na primerjalnem testu, ki so ga opravili novinarji avtomobilistične revije Auto Zeitung (Auto Zeitung, št. 7/2017), se je Hyundai i20 odrezal odlično. Test je opravil z odliko in tako pometel s številčno konkurenco.
  Po mnenju novinarjev si zasluži vodilno pozicijo v segmentu, ki mu pripada. Dejali so, da je presenetljivo kako natančno Hyundai Motor razvija svoja vozila. i20 se je še posebej dobro odrezal v kategorijah udobja v vožnji in vozni dinamiki, ki sta bila pomemben dejavnik pri razvrstitvi na sam vrh. Tako je premagal naslednje nemške in francoske konkurente: Citroen C3, Opel Corso, Renault Clia in VW Pola.
  Dotični novinarji so bili impresionirani nad Hyundaijevim najsodobnejšim 1.0-litrskim motorjem s turbo polnilnikom, ki doseže največjo moč 74 kW (100 KM) in se hvali z nizko porabo goriva (kombiniran cikel: 4,0 – 4,6 l/100 km) ter nizkimi emisijami CO2: 94 - 107 g/km. Dejali so, da je motor močan in izjemno prožen. Z najvišjimi ocenami so ocenili kakovost izdelave. Navdušila jih je njegova prostornost, ki na sprednjih sedežih omogoča obilico prostora tudi visokim potnikom.
  V i20 preprosto niso zasledili omejitev, ki jih običajno povezujemo z majhnimi avtomobili. To velja tudi za izjemen zavorni sistem, ki se z lahkoto primerja z zavorno potjo športnih avtomobilov.
  Za piko na i je i20 dodatne točke pridobil še z edinstvenim garancijskim paketom: 5 let tovarniške garancije brez omejitve prevoženih kilometrov, ki vključuje tudi 5 let brezplačnih preventivnih pregledov vozila in 5 let asistence na cesti.

   
   
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Vse podatke, zbrane prek piškotkov za potrebe spletne analitike na našem spletnem mestu anonimiziramo s pomočjo posebnega algoritma SafeMetric™. Več o piškotkih.