Nogometna končnica tudi na Hyundai fan party-u!

  • Nogometna končnica tudi na Hyundai fan party-u!

    16. julij 2014

    V soboto 12. julija je bilo pred nakupovalnim centrom Supernova v Ljubljani pestro. Na dogodku Hyundai fan party, namenjenemu vsem obiskovalcem in sodelujočim na Hyundai nogometnem turnirju, je bilo dogajanje precej razgibano.

    Najbolj napeto je bilo tekmovanje v Giant footballu. Na finalnem dogodku se je pomerilo 6 ekip. Že ogrevanje z ekipo Radia Antena je bilo nadvse zabavno. V finalnem boju sta se pomerili ekipa Wildbunch in ekipa ISAK. Slednja se je na koncu razveselila bogate nagrade za osvojeno 1. mesto.

    N poligonu varne vožnje AMZS smo s Hyundai i10 preizkušali sposobnosti spretnostne vožnje med stožci in preverili kako izkrivljena je naša orientacija s t.i. "pijanimi očali". Pri vaji bočnega parkiranja nam je bil v veliko pomoč sistem za samodejno parkiranje v Hyundai i40. Pomerili pa smo se lahko tudi v hitrem in pravilnem zlaganju prtljage v prtljažnik ix35. Pobliže smo si lahko ogledali tudi ostala Hyundaijeva vozila kot so Elantra, Santa Fe, i20 in i30.

    Za živahnost na prizorišču so poskrbele mične hostese. Predstavil se je tudi Summit Leasing, Zala in ZA vode pa so skrbele, da naši športniki in obiskovalci niso bili žejni. Zabavali so se tudi najmlajši, ki so v otroškem kotičku igrali ročni nogomet ter barvali pobarvanke Hyundai vozil in nogometne maskote Fuelca.

    Zaključek prireditve je popestrila slovenska diva Rebeka Dremelj, ki je s svojo poskočno glasbo vabila na prizorišče.

     
     
 

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Potrebni piškotki zagotavljajo bistveno funkcionalnost. Spletna stran brez piškotkov ne more pravilno delovati in jih lahko izključite le s spreminjanjem nastavitev brskalnika.

Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati našo spletno stran z zbiranjem in poročanjem podatkov o njeni uporabi.

Uporabljamo tržne piškotke za izboljšanje ustreznosti oglaševalskih akcij, ki jih prejemate.

Shrani nastavitve