HYUNDAIJEVIH TOP 20

Preverite ekskluzivno ponudbo najbolj vročih 20 avtomobilov... Preberi več

 
Zapri
 

i30 številka 1 na vztrajnostnem testu

  • 12. avgust 2016

    Pri nemški reviji Autobild so naredili vztrajnostni test na 100.000 prevoženih kilometrov. Med 29 testiranimi vozili se je Hyundai i30 wagon z dizelskim motorjem odlično odrezal. Po 100.000 prevoženih kilometrih se je izkazal za vozilo brez napak; nobene okvare, nobenega izpada, celo rje ni bilo. Zamenjati je bilo potrebno le žarnico na registrski tablici.

    Pri tovrstnih testih pa na ocenjujejo le zanesljivosti vozil, temveč tudi njihovo tehnično stanje ob končnem pregledu in praktične vtise z vožnje. Prav nekaj takih pomanjkljivosti pa je stalo i30 sanjske ocene. Kljub temu pa si je i30 wagon prislužil vrhunsko oceno 5 in tako do sedaj na vztrajnostnih testih dosegel najboljši rezultat.

     

    Original članek si lahko ogledate na spodnji povezavi:

    http://www.autobild.de/artikel/hyundai-i30-kombi-100.000-kilometer-dauertest-10621489.html

     

     

     
     
 

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Potrebni piškotki zagotavljajo bistveno funkcionalnost. Spletna stran brez piškotkov ne more pravilno delovati in jih lahko izključite le s spreminjanjem nastavitev brskalnika.

Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati našo spletno stran z zbiranjem in poročanjem podatkov o njeni uporabi.

Uporabljamo tržne piškotke za izboljšanje ustreznosti oglaševalskih akcij, ki jih prejemate.

Shrani nastavitve