Hyundai SUV. Št. 1 v kakovosti po mnenju Slovencev!

Brezobrestno financiranje za Tucsona in i30... Preberi več

 
Zapri
 

Zanimivosti

Novi Hyundai N Line

Z novim paketom opreme N Line lahko svojega i30 Fastback prepojite s še več športnosti. Ta opremska opcija namreč nagrajene linije novega i30 Fastback spaja z drznimi zunanjimi in notranjimi dodatki, ki mu vdahnejo pravi dirkaški duh. A paket N Line ne navdušuje le z oblikovalskega vidika, saj se ponaša tudi z izboljšanimi voznimi lastnostmi. Tako boste lahko uživali v športnih vozniških občutjih, ki jih omogočajo odzivnejši agregat, posebej prilagojena podvozje in izpušni sistem, dirkaške 18-palčne pnevmatike in velike športne zavore.

 

Novi Hyundai N Line

Glejte in uživajte v predstavi

Prepričajte se na lastne oči. Oglejte si posnetek z novim i30 Fastback N Line v glavni vlogi in podrobneje spoznajte to športno opremsko opcijo. 

 

Zunanjost

Dizajn N Line

Športne poteze novega i30 Fastback N Line je navdihnil dizajn vrhunskega športnega modela i30. V sebi tako združuje edinstveno eleganco petvratnega kupeja in neukročeni športni duh, ki ga izražajo številni dirkaški oblikovni dodatki. Ti krasijo tako zunanjost vozila kot tudi njegovo notranjost.

 

Ugasni luči
 

Napredni LED žarometi

Športno podobo prednjega dela še poudarita LED žarometa s črno obrobo, ki zagotavljata odlično vidljivost, obenem pa navdušujeta z obilico sloga.

Ekskluzivna maska in mišičast odbijač

Posebej oblikovan prednji odbijač za izjemen vtis poskrbi s srebrno obrobo in edinstveno oblikovano kaskasno masko hladilnika, ki je eden od zaščitnih znakov Hyundaijevih modelov.

Ekskluzivna maska in mišičast odbijač
Ugasni luči
 

Dnevne luči v LED izvedbi

Preoblikovani horizontalni dnevni luči v LED izvedbi sta nameščeni na vrhu stranskih odprtin za dotok zraka. Slednji pripomoreta k boljšemu hlajenju zavor, obenem pa izboljšujeta aerodinamične lastnosti vozila.

18-palčna platišča in športne pnevmatike

Če ga pogledate od strani, se vam bo novi i30 Fastback N Line razkril v vsem svojem dirkaškem duhu. Po zaslugi posebej prilagojenega podvozja in velikih 18-palčnih platišč, Pirellijeve športne pnevmatike PS4 odlično zapolnijo koloteke in tako pripomorejo k dinamičnemu izgledu, ki ga krona vrhunska vodljivost. Športen značaj še poudarijo velike prednje zavore.

18-palčna platišča in športne pnevmatike
Značka N Line

Značka N Line

Elegantni logotip serije N Line je diskretno nameščen nad prednjima blatnikoma, skupaj s stranskima ogledaloma, odetima v črno, pa da takoj vedeti, da gre za posebno različico.

Športni zadnji odbijač

Zadek krasi športno oblikovani odbijač, enak tistemu na modelu i30 Fastback N. Pečat mu daje elegantna rdeča obroba, za piko na i pa poskrbi trikotna meglenka, prepoznavni element Hyundaijevih modelov z značko N.

Športni zadnji odbijač
Ugasni luči
 

Zadnja žarometa

Zadnja žarometa v LED izvedbi se odlično podata padajoči kupejevski strešni liniji, hkrati pa se elegantno zlivata z izbočeno stransko linijo avtomobila in poskrbita, da zadek blesti s prav vsakega zornega kota.

 

Notranjost

Ko se združita udobje in eleganca

Ko boste sedli v novega i30 Fastback N, vas bodo nemudoma prevzele skrbno dodelane podrobnosti. Opcija Red Point namreč vključuje rdeče barvne vložke, ki ustvarjajo športno, a še vedno uglajeno atmosfero. Rdeči so tudi kontrastni šivi na sedežih, ki so serijsko odeti v blago, opcijsko pa delno usnjeni.

 

Ko se združita udobje in eleganca

Volanski obroč

Ekskluzivni volanski obroč N Line omogoča udobno rokovanje in popoln nadzor ter navdušuje z eleganco in kakovostnim usnjem. Odlikujejo ga kovinski vložki ter logotip serije N. S pomočjo volanskih tip boste prav tako ostali povezani, brez da bi vam bilo treba odmakniti roko z volana.

Volanski obroč
Športna sedeža N Line

Športna sedeža N Line

Naj vas zapelje nova raven udobja – in stila! Sedeža N Line vas bosta navdušila z všitim logotipom N, sivimi kontrastnimi šivi in obilico bočne opore. Tako boste med vožnjo vedno imeli vse pod nadzorom, hkrati pa se boste lahko predali udobju. Slednjega še poveča podaljšljivi sedalni del. Sedeža in zadnja klop so lahko odeti v blago ali v kombinacijo blaga in usnja.

Prestavna ročica N Line

Stilsko dovršena prestavna ročica N Line se ponaša s kombinacijo kovinskih vložkov in usnja, s čimer zagotavlja tako vrhunski oprijem kot hladnokvrno športnost. Obenem je popolne oblike za hitro pretikanje.

Prestavna ročica N Line
 

Cenik

Hyundai i30 Fastback N Line

Cilj Hyundaija je ustvariti nove vrednote in novo kulturo, ki nadgrajuje doživetje v vozilu. Hyundai ni več samo avtomobilsko podjetje. Stremi k spremembi, ki bo v celoti preoblikovala koncept prevažanja. Je globalno podjetje, ki brez strahu podira meje.

Cenik model i30 Fastback N

 

Akcija

Posebna ponudba za vozila iz zaloge

Akcija velja za omejeno količino vozil na zalogi. Akcija velja do preklica oz. do 31. decembra 2019 ali do razprodaje zalog. Za trenutno aktualno stanje vozil in podrobnosti o prodajnih akcijah, se obrnite na enega izmed pooblaščenih trgovcev, ki vam bodo z veseljem predstavili ponudbo.

 
 

 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Vse podatke, zbrane prek piškotkov za potrebe spletne analitike na našem spletnem mestu anonimiziramo s pomočjo posebnega algoritma SafeMetric™. Več o piškotkih.