Značilnosti

KONA N ni običajen SUV.

Če ste mislili, da terensko vozilo in zabavna vožnja ne gresta skupaj, premislite še enkrat. To je N. Ustvarjen za ljubitelje avantur na prostem kot tudi za oboževalce dirkalnih stez. Ne glede na izbrano avanturo - KONA N vas bo navdušila.

 

KONA N ni običajen SUV.

Čistokrven dirkalnik v karoseriji SUV.

Bodite pripravljeni, da vas očara popolnoma nova KONA N, urbani, kompaktni in visokozmogljiv „vroči terenec", ki združuje navdušujoče zmogljivosti z uravnoteženo vsakodnevno vožnjo. Je prvi SUV, ki se je pridružil Hyundaijevi športni liniji N, navdihnjeni z motošportom.

 • To je naš pravi

  To je naš pravi "vroči terenec".

  KONA N s svojim 8-stopenjskim robotiziranim menjalnikom z dvojno sklopko (N DCT), bliskovito zmogljivostjo in pogonskim sklopom, ki razvije 206 kW (280 KM) moči, ne more zanikati svojega DNK. Ja, to je N.
 • Vsestranskost in moč.

  Vsestranskost in moč.

  Nova KONA N širi meje vsestranskosti vsakodnevnih voženj in avanturističnih potovanj. Lahko tudi na dirkališču, če je to vaša izbira.
 • Kot dirkanje v računalniški igrici, vendar resnično.

  Kot dirkanje v računalniški igrici, vendar resnično.

  Popestrite svojo rutino z 10,25-palčnim digitalnim zaslonom merilnikov, zmogljivim prednjim zaslonom in funkcijo N Power Shift.
Os pe n kv main nuerburgring 2 front low ofhy599 02

Navdušujoč zvok. Pohodite plin!

Ugasnite glasbo in poslušajte: močno hrumenje izvrstno uglašenega izpuha KONA N.

Nov nivo SUV zmogljivosti.

Zmogljivost, ki jo z močjo 206 kW (280 KM)  in menjalnikom N DCT navdihuje motošport: Pripravite se na "rezanje" ovinkov in na novo opredelite vožnjo s športnimi terenci.

Nov nivo SUV zmogljivosti.
Varnost pravega SUV -ja.

Varnost pravega SUV -ja.

Obsežen seznam aktivnih varnostnih in drugih priročnih funkcij Hyundai Smart Sense dodaja spokojnost na vsakodnevnih vožnjah.

Povezljivost.

Poleg najnovejših storitev Bluelink® ima KONA N tudi podatkovni sistem za vožnjo za spremljanje vaših vozniških sposobnosti.
Povezljivost.

Ukoreninjena v vrednotah SUV. Oplemenitena z DNK motošporta.

Nova KONA N, je „vroči športni terenec". Njen izgled ponazarja močno prezenco in zabavo pri vožnji. Združuje sodobno oblikovanje večkrat nagrajenega modela KONA z drznim in dinamičnim oblikovalskim jezikom N modelov.
 • KONA N

 • KONA N

5-letna garancija brez omejitve prevoženih kilometrov

Kot vsak Hyundai je tudi nova KONA N izdelana po najvišjih standardih kakovosti. To kakovost podpiramo s 5-letno garancijo brez omejitve prevoženih kilometrov, tako da lahko uživate v stvareh, ki so vam všeč v življenju, ne da bi morali skrbeti za svoj avto. Uživajte v spokoju, ki vam ga zagotavlja ena najboljših garancij v industriji - standard.

Hyundai logo 5-letna garancija brez omejitve kilometrov

5-letna garancija brez omejitve prevoženih kilometrov

Motorji, pripravljeni na prihodnost.

Vsi novi evropski Hyundaiji z bencinskim motorjem izpolnjujejo zahteve emisijskega standarda Eudo 6d.

Hyundai logo 6d standard za vse modele

 

Zunanjost

Os pe n kv city ext1 3q left ofhy599 02

Drzna zasnova zunanjosti.

KONA N je s svojo SUV zasnovo in zmogljivostjo dirkalnika prava paša za oči. Od izklesane zunanjosti s široko, samozavestno držo in ekskluzivnimi N dodatki do k zmogljivosti naravnane notranjosti z grafiko, ki so jo navdihnile računalniške igrice na dvižnem zaslonu, instrumentni plošči in zaslonu na dotik: dizajn popolnoma nove KONE N govori o dinamičnih zmogljivostih in vsestransko zabavnem doživetju vožnje

 

Samozavest brez kompromisov.

Divizija Hyundai N in Hyundaijev center za dizajn sta prvič združila moči pri razvoju karoserije SUV. Rezultat: mogočna zasnova, ki združuje sodoben dizajn z drznim in dinamičnim jezikom, ki ga delijo vsi modeli N. Oblikovni elementi z ekskluzivnimi rdečimi poudarki N, oblogami v barvi karoserije in 19-palčnimi platišči razkrivajo široko in samozavestno držo nove KONE N.

Drzna zasnova zunanjosti.

Pogled od spredaj.

Ekskluzivna oblika sprednje maske s posebno mrežo, integriranim logotipom N in agresivnim svetlobnim podpisom dopolnjuje močan sprednji videz KONE N.
Pogled od spredaj.
Pogled s strani.

Pogled s strani.

Dinamično silhueto poudarja športni obris, ekskluzivna kovana platišča, logotip N na platiščih in stranski prag v rdeči barvi z vgraviranim logotipom N.

Pogled od zadaj.

Velik dvokrilni strešni spojler z ikonično tretjo zavorno lučjo doda pikantnost sšportne linije N. Rdeča črta in dva velika izpušna dušilca poudarjata zmogljivost KONE N. 

Pogled od zadaj.
 • Zasnova odbijača, pripravljena za dirkališče.

  Zasnova odbijača, pripravljena za dirkališče.

  Širok spodnji dovod zraka prevladuje v sprednjem odbijaču, kar zagotavlja prepotrebno hlajenje motorja v "vročih" krogih.
 • Zasnova LED žarometov s pridihom N.

  Zasnova LED žarometov s pridihom N.

  Izrazita oblika LED žarometov s črnimi obrobami, ki si jih delijo vsi avtomobili Hyundai N. Ozke dnevne luči kraljujejo na vrhu in dopolnjujejo svetlobni podpis.
 • N značka in poudarki.

  N značka in poudarki.

  Ekskluzivni rdeči poudarki in integriran logotip N spremljajo Hyundaijev logotip v temno satenasto sivi barvi. Znak Hyundai je na pokrovu motorja pomaknjen niže, zato je niže pomaknjen tudi sprednji fokus.
 • 19-palčna kovana platišča iz lahke litine in zavorne čeljusti.

  19-palčna kovana platišča iz lahke litine in zavorne čeljusti.

  N-ekskluzivna 19-palčna kovana platišča v temno satenasto sivi barvi, rdečimi zavornimi čeljustmi in odbijač v barvi karoserije poudarjajo samozavestno držo KONE N.
 • Zadnji odbijač.

  Zadnji odbijač.

  Zadnji odbijač je zasnovan tako, da se poveže z oblogami v barvi karoserije in uokvirja dva velika dušilca zvoka z rdečo črto.
 • Silhueta ponazarja N.

  Silhueta ponazarja N.

  Športna silhueta KONE N daje občutek, kot da je blizu tlom. Še ena oblikovalska poteza, ki kaže, da gre za visokozmogljiv model Hyundai N: ekskluzivni stranski prag v rdeči barvi z vgraviranim logotipom N.
 • Zadnji spojler in trikotna zavorna luč.

  Zadnji spojler in trikotna zavorna luč.

  Zadaj prevladuje velik dvokrilni strešni spojler, ki zagotavlja potrebno ravnovesje za ohranjanje avtomobila na cesti. Vsebuje tudi ikonično trikotno tretjo zavorno luč.
 • Za zmogljivost in zvok.

  Za zmogljivost in zvok.

  Dvojna izpušna cev, ki poudarja visokozmogljiv videz KONE N.

Ekskluzivna zunanja barva.

Za predstavitev povsem nove KONE N je Hyundai razvil novo barvo zunanjosti: Sonic Blue. Odtenek predstavlja kombinacijo bele, svetlo sive in Performance Blue barve. Ekskluzivna nova barva dopolnjuje in poudarja rdeče, temno sive in sijajno črne zunanje oblikovalske elemente, kar daje popolnoma novi KONI N nov, športen videz.
 • Hyundai KONA N zmogljiv SUV v Sonic Blue barvi

  Hyundai KONA N zmogljiv SUV v Sonic Blue barvi

 • Hyundai KONA N zmogljiv SUV v Performance Blue barvi

  Hyundai KONA N zmogljiv SUV v Performance Blue barvi

 • Hyundai KONA N zmogljiv športni terenec v Atlas White barvi

  Hyundai KONA N zmogljiv športni terenec v Atlas White barvi

 • Hyundai KONA N zmogljiv SUV v Cyber Grey barvi

  Hyundai KONA N zmogljiv SUV v Cyber Grey barvi

 • Hyundai KONA N zmogljiv SUV v Dark Knight Grey barvi

  Hyundai KONA N zmogljiv SUV v Dark Knight Grey barvi

 • Hyundai KONA N zmogljiv SUV v Ignite Red barvi

  Hyundai KONA N zmogljiv SUV v Ignite Red barvi

 • Hyundai KONA N zmogljiv SUV v Phantom Black barvi

  Hyundai KONA N zmogljiv SUV v Phantom Black barvi

 

Notranjost

Os pe n kv int3 cluster hud 02

Zmogljivost dirkalnika, vsakodnevno udobje.

Če imate radi vožnjo, boste od trenutka, ko sedete na športni sedež dirkalnega avtomobila, navdušeni nad svojo novo KONO N. Vsaka podrobnost je zasnovana tako, da omogoča enostavno upravljanje: od krmiljenja in prestavljanja do stalnega spremljanja zmogljivosti.

Zmogljivost dirkalnika, vsakodnevno udobje.

N volanski obroč.

Zasnova usnjenega volanskega obroča je optimizirana tako, da sta oprijem in umestitev gumbov popolna za dinamično vožnjo. In seveda gumb N Grin Shift.

N volanski obroč.
N menjalnik in ročna zavora.

N menjalnik in ročna zavora.

Ročna zavora je oblečena v nedrseče perforirano usnje za boljši oprijem za varnejše zaviranje. Ujema se s prestavno ročico, usnjeni dodatki pa omogočajo boljši nadzor in športni občutek.

N kovinski pedali.

Elegantni in odporni proti zdrsu: kovinski pedali KONE N so zasnovani za največji nadzor.

N kovinski pedali.
Poudarki v Performance Blue barvi.

Poudarki v Performance Blue barvi.

Popolnoma nova KONA N ima v kabini ekskluzivne kontrastne šive v Performance Blue barvi. Za še bolj športen izgled so kontrastni šivi tudi na sedežih, volanu, prestavni ročici in sprednjem naslonu za roke.

Športni sedeži.

Na športnih sedežih s poudarjenimi stranskimi naslonjali za odlično bočno oporo se počutite kot voznik dirkalnega avtomobila. Na voljo so v blagu ali usnju in semišu.

Športni sedeži.
10,25 -palčni digitalni zaslon instrumentne plošče.

10,25 -palčni digitalni zaslon instrumentne plošče.

Hyundaijeva najnovejša zasnova instrumentne plošče je vgrajena tudi v novo KONO N. Grafika, ki jo navdihujejo računalniške igrice, je ekskluzivna za športna vozila z oznako N.

10,25 -palčni zaslon na dotik.

Multimedijski sistem se ponaša z nadgrajeno grafično zasnovo in funkcijami, ki jih navdihujejo dirke, kot sta indikator g-sile in časovnik krogov.

10,25 -palčni zaslon na dotik.
Projekcijski zaslon (HUD).

Projekcijski zaslon (HUD).

KONA N je prvi visokozmogljiv avto s projekcijskim zaslonom. V načinu Sport ali N prikaže posebne podatke o zmogljivosti, kot so vrtljaji, hitrost in kazalnik prestavljanja v posebni N grafiki.

Ambientalna osvetlitev.

Nova tehnologija osvetljuje preoblikovano sredinsko konzolo in prostor za noge, s čimer poudarja eleganten značaj notranjosti.

Ambientalna osvetlitev.
Strešno okno.

Strešno okno.

KONA N ponuja strešno okno. Uživajte v razgledu in vetru v laseh, ko se z avtomobilom odpravite na pustolovščino.

 

Zmogljivost

Os pe n kv main harbor 1 3q top left ofhy599 02

Pravi "vroči športni terenec".

KONA N združuje zabavno vožnjo z vsestranskostjo športnega terenca: cenili boste njen zmogljiv motor in zvočno kuliso ter izkoristili popolno velikost in uporabnost, vključno z obsežnim seznamom varnostnih sistemov.

Pravi

Izjemna zmogljivost za vsakodnevno uporabo. In na dirkališču.

Nova KONA N vnaša vznemirjenje iz sveta motošporta v razred športnih terencev. N je veliko več kot je 206 kW (280 KM) in 8-stopenjski N DCT menjalnik. Ponaša se s širokim naborom funkcij kot so Launch control, elektronsko nadzorovano delno zaporo diferenciala - N corner carving diferencial in sistemom N Grin Control s petimi načini vožnje (vključujoč način "N Custom") Preizkusite vse našteto, v vseh voznih razmerah in na vseh vrstah terena.

Motor s turbopolnilnikom.

Motor 2,0 T-GDI ponuja 206 kW (280 KM) moči in omogoča več moči in navora že pri nižjih vrtljajih, izboljšano odzivnost, bliskovit pospešek in odlično zabavo.
Motor s turbopolnilnikom.
8-stopenjski robotiziran menjalnik z dvojno sklopko.

8-stopenjski robotiziran menjalnik z dvojno sklopko.

Odziven 8-stopenjski robotiziran menjalnik z dvojno sklopko (N DCT) omogoča tudi ročno izbiranje prestav.

Visokozmogljive pnevmatike.

Prilagojene pnevmatike Pirelli P Zero so enake tistim, ki jih uporabljajo Hyundaijeve ekipe na svetovnem prvenstvu v reliju.
Visokozmogljive pnevmatike.
 • Elektronsko nadzorovana delna zapora diferenciala.

  Elektronsko nadzorovana delna zapora diferenciala.

  Nova KONA N lahko na prednji kolesi prenese različno količino navora. Ko se ti vrtita z različno hitrostjo, avtomobil še bolje kljubuje zavojem, manj pa je tudi zdrsavanja. Izboljša krmiljenje in stabilnost pri zavojih pri visokih hitrostih.
 • Sistem za nadzor oprijema pogonskih koles.

  Sistem za nadzor oprijema pogonskih koles.

  Sistem maksimizira oprijem in zmanjša zdrsavanje v situacijah zunaj cest (skoraj kot štirikolesni pogon). Izberite med štirimi različnimi načini (DEEP SNOW, SNOW, MUD in SAND).
 • Elektronski nadzor stabilnosti (ESC).

  Elektronski nadzor stabilnosti (ESC).

  ESC stabilizira vozilo med manevri v ovinkih. Po potrebi sistem zavira posamezna kolesa in posega v sistem za upravljanje motorja.
 • Krmiljenje.

  Krmiljenje.

  Električni servo volan na zobati letvi (R-MDPS) omogoča natančno in točno krmiljenje z visoko stopnjo povratnih informacij, povsem takšno, kakršno zahteva visokozmogljivo vozilo.
 • Elektronsko krmiljenje vzmetenja.

  Elektronsko krmiljenje vzmetenja.

  S pritiskom na gumb prilagodi togost vzmetenja, da optimizira reakcijo vozila na različne pogoje vožnje na cesti ali dirkališču.
 • Sprednja os N Power Sense.

  Sprednja os N Power Sense.

  S povečano togostjo in zmanjšano težo sprednja os vozniku pošilja hitre in natančne povratne informacije, izboljšuje oprijem in zagotavlja bolj intuitivno izkušnjo vožnje.

2,0-litrski turbobencinski motor T-GDI.

Z izhodno močjo 206 kW (280 KM) in največjim navorom 392 Nm motor odlikuje ploska krivulja moči, ki zagotavlja več navora in moči pri srednjih in visokih vrtljajih.
2,0-litrski turbobencinski motor T-GDI.

Menjalnik N DCT.

N DCT je optimizirana različica Hyundaijevega 8DCT menjalnika. Gre za 8-stopenjski robotiziran menjalnik z dvojno mokro sklopko za boljši pospešek in hitrejše prestavljanje navzgor. N optimizacija mu omogoča, da izpolnjuje zahteve visoko zmogljivih vozil. N DCT uporablja edinstveno prestavno razmerje, ki 2,0-litrskemu T-GDI motorju omogoča najboljše možne zmogljivosti.

Hyundai andreas christoph hofmann 1

"Nov N DCT menjalnik omogoča razširitev filozofije znamke "Fun to Drive" (užitek v vožnji). Z vključitvijo omenjenega v novo KONO N omogočamo vse vrste zmogljivih voznih lastnosti, ki KONO N uvrščajo med prave "vroče športne terence"."

- Andreas-Christoph Hofmann / Vice President Marketing & Product pri Hyundai Motor Europe

Funkcija N Grin Shift (NGS).

Funkcija NGS za 20 sekund poveča zmogljivost motorja in menjalnika DCT. Samo pritisnite gumb na volanu in avto bo samodejno prestavil v najprimernejšo prestavo za največji pospešek.
Funkcija N Grin Shift (NGS).
Funkcija N Power Shift (NPS).

Funkcija N Power Shift (NPS).

Funkcija NPS se aktivira, ko avtomobil pospešuje pri več kot 90% plina, kar preprečuje kakršnekoli izgube med pretikanjem v višjo prestavo in kolesom zagotavlja polno moč.

Funkcija N Track Sense Shift (NTS).

Funkcija NTS optimizira prilagoditveno pretikanje pri vožnji po dirkališču, kar omogoča vozniku, da je bolj pozoren na krmiljenje. Aktivira se samodejno, ko prepozna optimalne pogoje za dinamično vožnjo na dirkališču.
Funkcija N Track Sense Shift (NTS).

Sistem N Grin Control.

Prilagodite avtomobil svojemu razpoloženju - s pritiskom na gumb vam sistem N Grin Control omogoča izbiro med petimi različnimi načini vožnje. Različni načini prilagajajo parametre motorja, vzmetenja, krmiljenja, elektronskega nadzora stabilnosti (ESC), zvoka izpuha, delovanja elektronsko nadzorovane delne zapore diferenciala N Corner Carving (e-LSD) in menjalnika.
 • Način Eco.

  Način Eco.

  Način Eco je usmerjen v učinkovitost. Funkcija Rev-matching je izklopljena, odziv motorja in zvok izpuha pa znižana. Vsak način ustvarja nov občutek s spreminjanjem parametrov odzivnosti, togosti vzmetenja, nadzora stabilnosti, elektronske delne zapore diferenciala, krmiljenja, funkcije Rev-matching in zvoka izpuha.
 • Način Normal.

  Način Normal.

  V načinu Normal so pogonski sklop, zvok izpuha in podvozje nastavljeni optimalno za vsakodnevno vožnjo. Vsak način ustvarja nov občutek s spreminjanjem parametrov odzivnosti, togosti vzmetenja, nadzora stabilnosti, delne elektronske zapore diferenciala, krmiljenja, funkcije Rev-matching in zvoka izpuha.
 • Način Sport.

  Način Sport.

  Način Sport omogoča še bolj dinamično vožnjo - občutili boste resnično zmogljivost preko odziva motorja, blažilnikov vzmetenja in zvoka izpuha. Vsak način ustvarja nov občutek s spreminjanjem parametrov odzivnosti, togosti vzmetenja, nadzora stabilnosti, delne elektronske zapore diferenciala, krmiljenja, funkcije Rev-matching in zvoka izpuha.
 • Način N.

  Način N.

  Način N vam bo pričaral največji nasmeh na obraz. Pritisnite gumb N na volanu in vse nastavitve pogonskega sklopa in podvozja so nastavljene na najvišjo raven. Odziv motorja, krmiljenje, zvok izpuha, funkcija Rev-matching in elektronsko krmiljenje vzmetenja so nastavljeni na najvišjo stopnjo dinamike. Uživajte.
 • Način N Custom.

  Način N Custom.

  Želite ustvariti lastno nastavitev? Ni težav. Način "N Custom" vam omogoča, da individualno prilagodite način vožnje. Natančno prilagodite vse nastavitve pogonskega sklopa in podvozja: odziv motorja, funkcijo Rev-matching, delovanje elektronsko nadzorovane delne zapore diferenciala , zvok izpuha, elektronski nadzor vzmetenja, elektronski nadzor stabilnosti in krmiljenje.
 • Nastavitve v načinu

  Nastavitve v načinu "N Custom"

  V načinu "N Custom " lahko izbirate med nastavitvami Normal, Sport in Sport+ za vsako visoko zmogljivo komponento, ki ustreza vašim željam in razmeram na cesti.

Funkcija Launch Control.

Pospešite kot profesionalni dirkač: sistem Launch Control preprečuje zdrs koles in zagotavlja optimalen oprijem.
Funkcija Launch Control.
Funkcija počasnega premika - Creep on/off.

Funkcija počasnega premika - Creep on/off.

Če je funkcija počasnega premika (Creep Off) onemogočena in je vozilo v prestavi D, se vozilo ne premakne počasi naprej, ko zavoro popustimo.

Brezkompromisna vožnja športnih terencev.

Povečani dovodi zraka na sprednjem odbijaču avtomobila, material zavornih čeljusti odporen na visoka trenja, nižje vodilo roke in ščitnik toplote povečujejo učinkovitost zavor.

Visoko zmogljiv zavorni sistem.

Povečani dovodi zraka na sprednjem odbijaču avtomobila, material zavornih čeljusti odporen na visoka trenja, nižje vodilo roke in ščitnik toplote povečujejo učinkovitost zavor.
Visoko zmogljiv zavorni sistem.
Togost karoserije.

Togost karoserije.

Pasivna varnost je povečana z izboljšano togostjo karoserije. Dodatne točke varjenja, izboljšana struktura kletke in okrepljeno ogrodje ščitijo potnike pri trku.

19-palčna kovana platišča iz lahke litine.

S posebej razvitimi pnevmatikami, ki zagotavljajo največji oprijem na 19-palčnih kovanih platiščih iz lahke litine KONA N ponuja odlične zmogljivosti na različnih podlagah.
19-palčna kovana platišča iz lahke litine.
 

Tehnologija

2021 06 02 os n try avn premium large 2048x1748 rgb v05 02

Nov nivo povezljivosti v vozilu.

N vam prinaša več podatkov za večji nadzor nad vašim avtomobilom in vašimi vozniškimi izkušnjami, kot so moč, navor in tlak turbinskega motorja, podatek o G-sili, pa tudi merilec kroga in pospeška. 10,25-palčni zaslon na dotik prikazuje tudi ekskluzivno vsebino N, poveže vaš telefon prek Apple CarPlay ali Android Auto in vam omogoča dostop do najsodobnejših storitev Bluelink .

Projekcijski zaslon (HUD).

HUD projicira informacije o navigaciji, varnosti in vožnji na pregleden zaslon, tako da boste lahko pozorni na cesto.

Projekcijski zaslon (HUD).
10,25 -palčni digitalni zaslon instrumentne plošče.

10,25 -palčni digitalni zaslon instrumentne plošče.

Ustvarjen za N izkušnjo, vam digitalni zaslon omogoča spremljanje vozne statistike in vam nudi takojšnje povratne informacije o navoru in tlaku turbinskega motorja.

10,25 -palčni zaslon na dotik visoke ločljivosti.

Navigacijski sistem se poleg podatkovnega sistema Performance Driving Data povezuje tudi z Apple CarPlay ™ in Android Auto ™.
10,25 -palčni zaslon na dotik visoke ločljivosti.
Sistem s podatki o zmogljivosti med vožnjo - Performance Driving Data System.

Sistem s podatki o zmogljivosti med vožnjo - Performance Driving Data System.

Spremljajte in izboljšujte svoje vozniške sposobnosti: Sistem shrani in prikaže podatke o vožnji, vključno z močjo, navorom in tlakom turbinskega motorja, krogi ter časovnikom pospeševanja.

Bluelink® Connected Car Services.

Bluelink® naredi vsakodnevno izkušnjo vožnje v visoko zmogljivem vozilu bolj priročno. Poleg storitev Live in aplikacije za pametne telefone Bluelink je popolnoma nova KONA N opremljena tudi s funkcijo za prepoznavanje glasu. Vozniki lahko z enostavnim glasovnim ukazom aktivirajo in nadzirajo funkcije, kot so klima, ogrevanje zadnjega stekla in stranskih ogledal, pa tudi ogrevanje volana.

Bluelink® prinaša brezhibno povezljivost in pametne funkcije, ki olajšajo vožnjo.

Bluelink® Connected Car Services.
 

Varnost

Mad hyundai n kona n lifestyle motif withcar 2 02

Varno raziščite meje zmogljivosti.

Bodite brez skrbi, ko s KONO N izkušate nove mejnike zmogljivosti. Hyundai Smart Sense ščiti vas in vaše sopotnike z najnovejšimi funkcijami za varnost in pomoč pri vožnji.

 • Aktivni sistem za preprečevanje naleta ob prečnem prometu zadaj (RCCA).

  Aktivni sistem za preprečevanje naleta ob prečnem prometu zadaj (RCCA).

  Zmanjša tveganje trka s približujočim se vozilom ob vzvratni vožnji oziroma izhodu iz parkirnega mesta. Voznika opozori z zvočnim in vizualnim opozorilo ter po potrebi tudi samodejno zavira.
 • Aktivni sistem za zaznavanje mrtvih kotov s funkcijo preprečevanja trka (BCA).

  Aktivni sistem za zaznavanje mrtvih kotov s funkcijo preprečevanja trka (BCA).

  Sistem s pomočjo dveh radarskih senzorjev v spodnjem delu zadnjega odbijača zaznava vozila v vašem mrtvem kotu in vas nanje opozori. Če v tovrstni situaciji aktivirate smernik, vas bo zvočno opozoril na nevarnost ter aktiviral zavore, da prepreči morebitno trčenje.
 • Sistem za preprečevanje naleta (FCA).

  Sistem za preprečevanje naleta (FCA).

  Sistem FCA, ki zaznava cesto s kamero in radarskim senzorjem, samodejno zavira, ko zazna nenadno zaviranje avtomobila pred vami ali pešcev in koles na cesti.
 • Sistem za samodejno ohranjanje voznega pasu (LFA).

  Sistem za samodejno ohranjanje voznega pasu (LFA).

  KONA N se ponaša s sistemom za samodejno ohranjanje voznega pasu (LFA). Ko je vklopljen, avto zadržuje v središču svojega pasu pri hitrostih med 0 in 200 km/h na avtocestah in mestnih ulicah.
 • Aktivni sistem za prednastavitev hitrosti z nastavitvijo varnostne razdalje (ASCC).

  Aktivni sistem za prednastavitev hitrosti z nastavitvijo varnostne razdalje (ASCC).

  Ohranite nastavljeno razdaljo do vozila pred vami, saj ASCC samodejno zmanjša ali poveča vašo hitrost na vnaprej nastavljeno raven.
 • Sistem za opozarjanje na speljevanje vozila spredaj (LVDA)..

  Sistem za opozarjanje na speljevanje vozila spredaj (LVDA)..

  Sistem za opozarjanje na speljevanje vozila spredaj (LVDA) opozori voznika, ko vozilo pred njim spelje, na primer na križišču ali v zastoju.
 • Inteligentni sistem za spremljanje hitrostnih omejitev (ISLW).

  Inteligentni sistem za spremljanje hitrostnih omejitev (ISLW).

  Prepozna prometne znake na cesti in na zaslonu navigacijskega sistema ter na instrumentni plošči prikaže znake za omejitev hitrosti in prepoved prečkanja.
 • Opozorilo na nevarnost pri izstopu iz vozila (SEW).

  Opozorilo na nevarnost pri izstopu iz vozila (SEW).

  Prepreči nesrečo, ko je avto parkiran, drugi avto pa se približuje z zadnje strani in potnik poskuša odpreti vrata. Na instrumentni plošči se prikaže tudi opozorilna lučka, ki voznika opozori na potencialno nevarnost.
 • Sistem za nadzor voznikove zbranosti (DAW).

  Sistem za nadzor voznikove zbranosti (DAW).

  Nenehno spremlja in analizira vzorce vožnje skozi vnose podatkov za odkrivanje utrujenosti ali nezbranosti. Voznika opozori z zvočnim opozorilom in pojavnim sporočilom, ki predlaga čas za odmor.

Opozorilo na prisotnost potnikov na zadnjem sedežu (RSA).

RSA vas opozori, če nekdo ali kaj ostane na zadnjem sedežu, preden zapustite vozilo.
Opozorilo na prisotnost potnikov na zadnjem sedežu (RSA).
eCall.

eCall.

Preprosto stopite v stik s službami za nujne primere s pritiskom na gumb. eCall tudi samodejno aktivira pomoč, ko se sprožijo zračne blazine v vozilu.
 

Udobje

Os pe n kv int4 seat stich 02

Počutite se mogočno in udobno.

N -osredotočenost na moč in zmogljivost ne pomeni, da med premikanjem meja avanturistične vožnje ne morete imeti izjemnega udobja.

Ogrevana športna prednja sedeža.

Športna prednja sedeža v novem i20 N ne omogočata le udobnega sedenja na daljših vožnjah temveč vas v hladnih dneh tudi pogrejeta.
Ogrevana športna prednja sedeža.
Ogrevan volan.

Ogrevan volan.

Tudi v hladnih dneh trdno držite volan, saj vam bo z enostavnim pritiskom na gumb ogrel roke.

Udobje zadnjih sedežev.

Potniki zadaj bodo cenili ogrevane sedeže in priročen USB vhod, za udobno polnjenje pametnih telefonov.

Udobje zadnjih sedežev.
USB vhodi.

USB vhodi.

Povezovanje in polnjenje naprav je po zaslugi USB vhodov spredaj in zadaj popolnoma preprosto.
 

Cenik

Hyundai KONA N

Cilj Hyundaija je ustvariti nove vrednote in novo kulturo, ki nadgrajuje doživetje v vozilu. Hyundai ni več samo avtomobilsko podjetje. Stremi k spremembi, ki bo v celoti preoblikovala koncept prevažanja. Je globalno podjetje, ki brez strahu podira meje.

Cenik za model KONA N

 
 

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Potrebni piškotki zagotavljajo bistveno funkcionalnost. Spletna stran brez piškotkov ne more pravilno delovati in jih lahko izključite le s spreminjanjem nastavitev brskalnika.

Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati našo spletno stran z zbiranjem in poročanjem podatkov o njeni uporabi.

Uporabljamo tržne piškotke za izboljšanje ustreznosti oglaševalskih akcij, ki jih prejemate.

Shrani nastavitve