Hyundai SUV. Št. 1 v kakovosti po mnenju Slovencev!

Brezobrestno financiranje za Tucsona in i30... Preberi več

 
Zapri
 
 • HYUNDAI IONIQ priključni hibrid

  Prihodnost v vožnji

  • Najboljša energetska učinkovitost v razredu
  • Energetski domet brez emisij preko 50 km
  • Neomejen maksimalen domet vožnje
 • 360 Pogled

  Aurora Silver

  Aurora Silver Demitasse Brown Fiery Red Intense Blue Iron Gray Lava Orange Phantom Black Platinum Silver Polar White

Zanimivosti

Vožnja v popolnem duševnem miru

Z dotikom na stikalo lahko vozite v čistem električnem načinu več kot 50 kilometrov in pri tem ustvarite nič emisij. Če pa želite uživati v neomejenem obsegu vožnje, preprosto preklopite na hibridni način in se odpeljite kamor vam srce poželi. Nič več skrbi. In ko se na poti ustavite, ga lahko enostavno priključite, da napolnite baterijo, in zopet povečate območje vožnje na elektriko. Vožnja z IONIQ priključnim hibridom pomeni svobodno in brezskrbno vožnjo.

Aerodinamika

Eleganten dizajn in tekoče oblikovane poteze zagotavljajo bolj gladko vožnjo in najboljši aerodinamičen količnik 0,24 (Cd) v razredu. 

Aerodinamika

Najboljše iz obeh svetov

Pod motornim pokrovom IONIQ priključnega hibrida sta dve srci združeni v eno; električni motor z 32 kW in 1.6-litrski bencinski motor z 77,2 kW, ki lahko pod posebnimi pogoji delujeta tudi povsem neodvisno. Prehodi med čistim električnem, hibridnim in bencinskim načinom vožnje so tako brezhibni, da so komaj opazni. V čisto električnem načinu, zahvaljujoč zmogljivi (8,9 kWh) litij-ionski polimerni bateriji, doseže IONIQ priključni hibrid domet do 63 km.

 

Najboljše iz obeh svetov
Močan in okreten

Močan in okreten

Njegova aerodinamična silhueta izžareva dinamičen slog, hkrati pa zagotavlja stabilnost in učinkovitost, ki je zagotovljena z inovativno uporabo lahkega aluminija in jekla visoke trdnosti.

Užitek v vožji

Hyundaijev 6-stopenjski menjalnik z dvojno sklopko (DCT) zagotavlja hitre povratne informacije za športno in dinamično - učinkovito vožnjo.

Užitek v vožji
ECO sistem za pomoč pri vožnji (ECO DAS)

ECO sistem za pomoč pri vožnji (ECO DAS)

ECO-DAS sistem vključuje edinstveno funkcijo, ki analizira informacije o cesti in poti, da bi dosegla optimalno učinkovitost porabe goriva. Preprosto nastavite svoj cilj v navigacijski napravi in ECO-DAS sistem vas vnaprej obvesti, ko se pričakuje pojemek, s čimer se zmanjša zaviranje in zmanjša poraba goriva. S popolnoma napolnjenim akumulatorjem lahko IONIQ v idealnih pogojih prevozi do 63 km v čistem električnem načinu.

V kombiniranem načinu (električni + hibridni pogon) se maksimalno območje razteza do več kot 1.100 km.
Na podlagi novega evropskega voznega cikla.
Dejanski prevoženi kilometer je odvisen od načina vožnje, hitrosti, temperature okolice, topografije in uporabe HVAC in drugih uporabnih in udobnih funkcij vozila.

 

 

Zunanjost

Zunanjost

Impresivne in zmogljive komponente aerodinamičnega telesa IONIQ priključnega hibrida so idealno zasnovane za brezhibno delovanje.

 

CELOVITA PODOBA


Usklajena kombinacija zadnjega spojlerja, nižjega spodnjega stekla, kombiniranih žarometov, kontrastnih dodatkov na odbijaču v modri barvi poudarjajo celovit dizajn modela IONIQ priključni hibrid.

Zunanjost

Spredaj

Prednja maska IONIQ priključnega hibrida prinaša moč in izvirnost. • LED žarometi

  LED žarometi

  Elegantni žarometi uporabljajo več LED projektorjev tako za dolgi kot za kratki snop. LED žarnice so svetlejše in bolj energetsko učinkovite od običajnih žarnic.
 • LED dnevne luči (DRL)

  LED dnevne luči (DRL)

  Dinamične dnevne luči (DRL) v obliki črke C so postavljene ob zračne odprtine, ki krmilijo zračni tok kar zmanjšuje turbulenco okoli sprednjih koles.

OBLIKA IN FUNKCIONALNOST


Dinamično oblikovani žarometi so vključeni v reže sprednje maske motorja. Vanje je skrit tudi prilagodljiv pametni tempomat (SCC) in aktivne zračne lopute na maski, ki večajo aerodinamično učinkovitost s samodejnim odpiranjem in zapiranjem. Značilna modra linija (obroba) označuje hibridni model.

Na voljo v določenih regijah


Stranska linija

Čist in prefinjen dizajn, ki ga navdihuje pretok zraka.

 • Ozka zunanja ogledala

  Ozka zunanja ogledala

  Ozko in racionalizirano ohišje vsebuje greben za pretok zraka za zmanjšanje hrupa vetra in izboljšanje aerodinamike.
 • Sončna streha

  Sončna streha

  Široka odprtina panoramske sončne strehe zagotavlja svetel in zračni prostor v kabini.
 • 16˝ aluminijasta platišča

  16˝ aluminijasta platišča

  Elegantna aluminijasta platišča so aerodinamično oblikovana, tako da zmanjšujejo turbulenco zraka in zagotavljajo optimalno ekonomičnost porabe goriva.
 • Aerodinamičen dizajn

  Aerodinamičen dizajn

  Nežen naklon strehe se neopazno združi z zadnjim spojlerjem. Rezultat je oblika, ki je tako športna in aerodinamično učinkovita.

Zadnji del

Horizontalna postavitev poudarja širok obseg ter edinstveno športno podobo vozila.

 • Spodnje steklo, oblika odbijača in značilna modra obroba

  Spodnje steklo, oblika odbijača in značilna modra obroba

  Na zadnjem delu vozila prevladujejo močni horizontalni elementi, ki poudarjajo njegovo široko držo in športno naravnanost.
 • Zadnje luči

  Zadnje luči

  Običajne – konvencionalne žarnice zadnjih luči oddajajo jasno svetlobo in signal voznikom za vami; LED zadnje luči pa so svetlejše, porabijo manj energije in poudarijo oblikovno integriteto IONIQ priključnega hibrida.

INTEGRIRAN ZADNJI SPOJLER


Integriran zadnji spojler zmanjša turbulence in zračni upor, hkrati pa poveča podtlak kar pa omogoča bolj stabilno vožnjo.

 

Notranjost

Notranjost

Notranjost vozila je mojstrovina oblikovanja, prežeta z močnimi čustvi. Njeno prostorno eleganco dopolnjujejo materiali prijetni na dotik in inovativne rešitve.              

Supervision merilniki s 7˝ barvnim LCD zaslonom

Velik barvni zaslon ponuja ogromno potrebnih informacij za vožnjo, vključno s hitrostjo, porabo goriva in pretokom energije. Način podajanja informacij je jasen in enostaven, spremeni pa se glede na način vožnje, eko ali šport.
Supervision merilniki s 7˝ barvnim LCD zaslonom
Vedno povezani

Vedno povezani

Dostop do storitev Apple CarPlayTM, Android AutoTM in TomTom LIVE Services je preko osrednjega 8-palčnega navigacijskega sistema z barvnim zaslonom na dotik. Vozilo je opremljeno tudi s premium zvočnim sistemom Infinity in ploščico za brezžično polnjenje kompatibilnih pametnih mobilnih naprav.

Prezračevani sedeži spredaj

Ostanite sveži in ohlajeni skozi vso poletje. IONIQ priključni hibrid ponuja prezračevane sedeže v 3 stopnjah.
Prezračevani sedeži spredaj
Vrhunska kakovost na oko in dotik

Vrhunska kakovost na oko in dotik

Kakovost kabine je poudarjena z zanimivo uporabo kromiranih poudarkov na menjalniku, pedalih in vratnih obrobah.
 

Zmogljivost

Zmogljivost priključnega hibrida

IONIQ priključni hibrid se napaja iz posebej razvitega pogonskega sklopa, klasičnega bencinskega motorja in električnega motorja, zato je vožnja z njim v določenih primerih popolnoma brez ogljična.

Pod motornim pokrovom IONIQ priključnega hibrida sta dve srci združeni v eno; električni motor z 32 kW in 1.6-litrski bencinski motor s 77,2 kW, ki lahko pod posebnimi pogoji delujeta tudi povsem neodvisno. Prehodi med čistim električnem, hibridnim in bencinskim načinom vožnje so tako brezhibni, da so komaj opazni. V čisto električnem načinu, zahvaljujoč zmogljivi (8,9 kWh) litij-ionski polimerni bateriji, doseže IONIQ priključni hibrid domet do 63 km.

6-STOPENJSKI MENJALNIK Z DVOJNO SKLOPKO (DCT)

Hyundaijev 6-stopenjski menjalnik z dvojno sklopko (DCT) zagotavlja hitre povratne informacije za športno in dinamično - učinkovito vožnjo.

 

Udobje

Polnjenje

Vašega IONIQ priključnega hibrida lahko, s priloženim polnilnim kablom, napolnite praktično povsod. Zasnovan je tako, da se priključi na standardno vtičnico in napolni vašega IONIQ priključnega hibrida z izmeničnim tokom (AC) gospodinjstva.
Polnjenje
Tovarniška garancija

Tovarniška garancija

Za zagotovitev sproščene uporabe ponuja IONIQ najboljši paket tovarniške garancije v ponudbi avtomobilov. Ob 5-letni garanciji brez omejitve prevoženih kilometrov za celotno vozilo, velja še posebna, 8-letna garancija, oziroma garancija do 200.000 prevoženih kilometrov za visokonapetostno baterijo.

Tehnologija motorjev prihodnosti

EURO 6d-Temp je pri Hyundaiju standard. Vsi novi registrirani modeli Hyundai v Evropi že izpolnjujejo standarde emisij EURO 6d-Temp.

EURO 6d-Temp združuje laboratorijski preizkusni cikel WLTP z dodatnimi preizkusi emisij na cesti, znanimi kot dejanske emisije iz vožnje ali RDE.

Tehnologija motorjev prihodnosti
 

Cenik

HYUNDAI Ioniq priključni hibrid

Cilj Hyundaija je ustvariti nove vrednote in novo kulturo, ki nadgrajuje doživetje v vozilu. Hyundai ni več samo avtomobilsko podjetje. Stremi k spremembi, ki bo v celoti preoblikovala koncept prevažanja. Je globalno podjetje, ki brez strahu podira meje.

Cenik model IONIQ priključni hibrid

 

Akcija

Ne spreglejte!


Akcija velja za omejeno količino vozil na zalogi. Akcija velja do preklica oz. do razprodaje zalog. Za trenutno aktualno stanje vozil in podrobnosti o prodajnih akcijah, se obrnite na enega izmed pooblaščenih trgovcev, ki vam bodo z veseljem predstavili ponudbo.

 
 

 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Vse podatke, zbrane prek piškotkov za potrebe spletne analitike na našem spletnem mestu anonimiziramo s pomočjo posebnega algoritma SafeMetric™. Več o piškotkih.