Hyundai SUV. Št. 1 v kakovosti po mnenju Slovencev!

Brezobrestno financiranje za Tucsona in i30... Preberi več

 
Zapri
 

Zanimivosti

Ne bodite neopazni

Po odličnem sprejemu, ki ga je bil deležen novi i30 N, Hyundaijev oddelek N vnovič spreminja pravila igre, saj na ceste pošilja novo linijo športnikov z oznaki N Line.

 

Prvi v seriji N Line

Petvratni i30 je tako postal prvi v svoji modelni družini, ki ga lahko opremite z dodatki, ki so jih bili doslej deležni le športniki serije N. Toda novi Hyundai i30 N Line ne ponuja le drznih športnih potez, temveč se ponaša tudi z izboljšanimi voznimi lastnostmi. Tako boste sedaj lahko uživali v izboljšani odzivnosti agregata, posebej prilagojenemu podvozju, velikih prednjih zavorah in 18-palčnih dirkaških pnevmatikah. 

 

Ne bodite neopazni

Da boste lažje razumeli življenje.

Vas zanima, kaj vse se skriva pod športnimi potezami? Poglejte si popolnoma novi spot, v katerem glavno vlogo odigra 5-vratni i30 N.

 

Zunanjost

Zunanjost

Petvratni i30 je prvi v svoji modelni družini, ki ga lahko opremite z dodatki, ki so jih bili doslej deležni le športniki serije N. Ponaša se z drznimi športnimi potezami, posebej prilagojenim podvozjem in še veliko več!

Ekskluzivna maska hladilnika in športni odbijač

Prednji del novega i30 N Line krasi edinstvena različica Hyundaijeve prepoznavne kaskadne maske, ki se zliva z agresivnim športnim odbijačem, na katerem izstopa siva obroba.

Ekskluzivna maska hladilnika in športni odbijač
18-palčna platišča in športne pnevmatike

18-palčna platišča in športne pnevmatike

Že bežen pogled razkrije, da ima petvratni i30 N Line v sebi prave športne gene. Po zaslugi posebej prilagojenega podvozja in velikih 18-palčnih platišč, Pirellijeve športne pnevmatike PS4 odlično zapolnijo koloteke in tako pripomorejo k dinamičnemu izgledu, ki ga krona vrhunska vodljivost. Športen značaj še poudarijo velike prednje zavore.

Značka N Line in barvni dodatki

Znački N Line nad odbijačem ter stranski ogledali v črni barvi že na daleč opozarjajo, da i30 N Line nikakor ni samo običajna pevratna limuzina.

Značka N Line in barvni dodatki
Ugasni luči
 

Zadnja žarometa v LED izvedbi

Zadnja žarometa v LED izvedbi se odlično zlivata z izbočeno stransko linijo avtomobila ter zapečatita edinstveno obliko zadnjega dela.

Dvojna izpušča cev

Kromirana dvojna izpušča cev odlično poudari športen značaj novega i30 N Line.

Dvojna izpušča cev
Športen zadnji odbijač

Športen zadnji odbijač

Agresivno oblikovan zadnji odbijač, enak tistemu na i30 N, na modelu i30 N Line zaznamuje srebrna obroba.

 

Notranjost

Nadzor in udobje

Notranjost novega i30 N zagotavlja odličen nadzor in prvovrstno udobje. Ambient je povsem podrejen vozniku, kar slednjemu omogoča, da se popolnoma poveže s svojim delovnim prostorom.
 

Notranjost

Materiali visoke kakovosti in temni kovinski vložki poudarjajo športno elegantno osebnost in dirkaške korenine novega i30 N.

Usnjen volanski obroč

Uživajte v rokovanju z volanskim obročem, ki ga odlikujejo kakovostno usnje in kovinski vložki. S pomočjo volanskih tip boste prav tako ostali povezani, brez da bi vam bilo treba odmakniti roko z volana.

Usnjen volanski obroč
Športna sedeža N Line

Športna sedeža N Line

Spoznajte novo raven udobja! Sedeža N Line vas bosta navdušila z všitim logotipom N, sivimi kontrastnimi šivi in obilico bočne opore. Tako boste med vožnjo vedno imeli vse pod nadzorom, hkrati pa se boste lahko predali udobju. Slednjega še poveča podaljšljivi sedalni del. Sedeža in zadnja klop so lahko odeti v blago ali v kombinacijo blaga in usnja.

Aluminijasta pedala za plin

Aluminijasta pedala za plin še poudarijo dinamično vozniško izkušnjo. Odlikuje jih namreč spoj brušenega aluminija in gumenih vložkov, ki preprečujejo zdrsavanje in tako zagotavljajo popoln nadzor.

Aluminijasta pedala za plin
Prestavna ročica N Line

Prestavna ročica N Line

Stilsko dovršena prestavna ročica N Line se ponaša s kombinacijo kovinskih vložkov in usnja, s čimer zagotavlja tako vrhunski oprijem kot hladnokvrno športnost. Obenem je popolne oblike za hitro pretikanje.

 

Cenik

Novi Hyundai i30 N Line

Cilj Hyundaija je ustvariti nove vrednote in novo kulturo, ki nadgrajuje doživetje v vozilu. Hyundai ni več samo avtomobilsko podjetje. Stremi k spremembi, ki bo v celoti preoblikovala koncept prevažanja. Je globalno podjetje, ki brez strahu podira meje.

Cenik model i30 N Line

 

Akcija

Posebna ponudba za vozila iz zaloge!


Ocena strokovne javnosti:

Akcija velja za omejeno količino vozil na zalogi. Akcija velja do preklica oz. do 31. decembra 2019 ali do razprodaje zalog. Za trenutno aktualno stanje vozil in podrobnosti o prodajnih akcijah, se obrnite na enega izmed pooblaščenih trgovcev, ki vam bodo z veseljem predstavili ponudbo.

 
 

 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Vse podatke, zbrane prek piškotkov za potrebe spletne analitike na našem spletnem mestu anonimiziramo s pomočjo posebnega algoritma SafeMetric™. Več o piškotkih.