HYUNDAIJEVIH TOP 20

Preverite ekskluzivno ponudbo najbolj vročih 20 avtomobilov... Preberi več

 
Zapri
 

Avtoplus d.o.o., Koper

Podjetje AVTOPLUS d.o.o. deluje na področju prodaje in servisiranja avtomobilov ter opreme.Prav tako deluje na področju izvajanja tehničnih pregledov ter zavarovanj za avtomobile in motorje,ter na področju ugotavljanja skladnosti vozil (Homologacij), za osebne avtomobile in motorje. Za stranke je na voljo tudi samopostrežna ročna avtopralnica.

Način izvajanja teh storitev se posebno v zadnjih letih zelo spreminja saj stranke zahtevajo in pričakujejo vedno boljšo storitev.

Zato tudi v našem podjetju delujemo v smislu naslednjih opredelitev:

 • Korekten in prijazen odnos do naših strank je pravilo in ne izjema. Zato želimo biti svetovalci strankam pri nakupih in celovito rešujemo njihove probleme v primeru servisa.
 • Naše kupce spremljamo od nakupa vozila in med kasnejšimi obiski na servisu.
 • Zavedamo se, da so predmet našega dela prevozna sredstva. Zato smo še posebej pozorni na izvajanje aktivnosti, ki vplivajo na njihovo varno in zanesljivo delovanje.
 • Primeren odnos do strank lahko dosežemo le z dobrimi medsebojnimi odnosi, ki jih gojimo na vseh nivojih in med vsemi nivoji v podjetju.
 • Urejenost ljudi in okolja je del naše poslovne kulture s katerimi tudi odražamo odnos do dela in naših strank.

Odgovornost vodstva je:

 • da s svojim zgledom in dejanji pozitivno vpliva na sodelavce, da gojijo zgoraj navedene vrednote,
 • da pri svojem delu izkazuje zavezanost stalnim izboljšavam,
 • da aktivno deluje v smeri izpolnjevanja kupčevih zahtev in pričakovanj.

Naziv podjetja: Avtoplus d.o.o., Koper
Naslov: Istrska cesta 55, 6000 Koper
Telefon: 05/613 70 33 (prodaja), 05/613-70-43 (servis)
Mobilni: 051 277 773
E-mail: hyundai-prodaja@avtoplus.si
E-mail: hyundai-servis@avtoplus.si
Splet: https://www.avtoplus.si/

Delovni čas
Prodaja:
pon. - pet.: 8.00 - 17.00
sob.: 8.00 - 12.00

Servis:
pon. - pet.: 7.30 - 16.30

 1. Hyundai Avto Trade d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Ponudba vozil

Aktualne novice iz Hyundaia

 • Prenovljeni TUCSON

  04. julij 2024

  Hyundai je predstavil drugo prenovo Tucsona. OblikovanjeOblikovanje temelji na Hyundaijevi oblikovni filozofiji »Čutna športnost«. Posodobljena zunanjost vključuje preoblikovana odbijača, večje dnevne luči, prenovljena platišča in nove barvne možnosti. Popolnoma prenovljena notranjost vključuje posodobitve armaturne plošče, volana, sedežev in informacijsko-zabavnega sistema. PovezljivostTucson je opremljen s številnimi vrhunskimi tehnološkimi funkcijami, prilagojenimi za...
  Preberi več
   
 • Prenovljeni i30

  02. julij 2024

  Hyundai je predstavil drugo prenovo vozil družine i30, ki vključuje 5-vratni model, Wagon in Fastback. Drznejši dizajnNovi i30 ima prenovljen zunanji in notranji videz z bolj izrazitim sprednjim delom in elegantnim zadkom. Sprednji in zadnji žarometi LED so zdaj del serijske opreme, nova pa je tudi zasnova 16-palčnih aluminijastih platišč. Osveženi i30 je na voljo v 12 barvah karoserije, med katerimi je 7 novih. Posodobljena notranjostNotranjost ima nove barvne poudarke na armaturni...
  Preberi več
   
 
 

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Potrebni piškotki zagotavljajo bistveno funkcionalnost. Spletna stran brez piškotkov ne more pravilno delovati in jih lahko izključite le s spreminjanjem nastavitev brskalnika.

Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati našo spletno stran z zbiranjem in poročanjem podatkov o njeni uporabi.

Uporabljamo tržne piškotke za izboljšanje ustreznosti oglaševalskih akcij, ki jih prejemate.

Shrani nastavitve