Avto Mony d.o.o., Lesce

Smo pooblaščeni prodajalec in serviser vozil znamke Hyundai ter serviser vozil vseh ostalih znamk. V sklopu servisne dejavnosti, vam ponujamo storitve avtoličarstva s programsko opremo za mešanje ekoloških barv, avtokleparstva, avtoelektrike, vulkanizerstva, servis (polnjenje) klimatskih naprav, storitve zunanjega in notranjega čiščenja vozil, dodatno ponudbo pa med drugim predstavlja še zbirni center za prevzem izrabljenih vozil.

Naziv podjetja: Avto Mony d.o.o., Lesce
Naslov: Alpska cesta 43, 4248 Lesce
Telefon: 04 53 53 805 (salon), 04 53 53 800 (servis)
E-mail: servis@avtomony.si; prodaja@avtomony.si
Splet: http://www.avtomony.si

Delovni čas
Servis:
pon. - pet.: 8h - 16h

Prodaja novih in rabljenih vozil:
pon. - pet.: 8h - 18h
sob.: 9h - 12h (prazniki zaprto)

 1. Hyundai Avto Trade d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Ponudba vozil

Aktualne novice iz Hyundaia

 • Hyundai razkriva IONIQ 6

  29. junij 2022

  Hyundai Motor Company je danes razkril aerodinamičen in brezčasen dizajn težko pričakovanega IONIQ 6, drugega modela blagovne znamke IONIQ, namenjene izključno električnim vozilom. IONIQ 6, ki ga Hyundai opisuje kot "Electrified Streamliner", je aerodinamično oblikovan in inovativno uporablja trajnostne materiale ter s tem odraža vrednote današnjih kupcev električnih vozil. Za IONIQ 6, ki ga je navdihnil Hyundaijev koncept Prophecy EV, so značilne čiste, preproste linije in...
  Preberi več
   
 • Prva skica IONIQ 6

  21. junij 2022

  Hyundai je danes razkril skico težko pričakovanega IONIQ 6, drugega člana Hyundaijeve družine povsem električnih vozil IONIQ. Skica prikazuje edinstveno, aerodinamično silhueto IONIQ 6. Videz novega vozila je navdahnjen po konceptu Hyundai Prophecy. IONIQ 6 bo električna limuzina s čistimi, preprostimi linijami in povsem aerodinamično obliko. Tipologija poenostavljenega oblikovanja, ki je razvidna s skice, odraža zavezanost Hyundaijevih oblikovalcev, da zadovoljijo tako oblikovne...
  Preberi več
   
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Vse podatke, zbrane prek piškotkov za potrebe spletne analitike na našem spletnem mestu anonimiziramo s pomočjo posebnega algoritma SafeMetric™. Več o piškotkih.