Avto Mony d.o.o., Lesce

Smo pooblaščeni prodajalec in serviser vozil znamke Hyundai ter serviser vozil vseh ostalih znamk. V sklopu servisne dejavnosti, vam ponujamo storitve avtoličarstva s programsko opremo za mešanje ekoloških barv, avtokleparstva, avtoelektrike, vulkanizerstva, servis (polnjenje) klimatskih naprav, storitve zunanjega in notranjega čiščenja vozil, dodatno ponudbo pa med drugim predstavlja še zbirni center za prevzem izrabljenih vozil.

Naziv podjetja: Avto Mony d.o.o., Lesce
Naslov: Alpska cesta 43, 4248 Lesce
Telefon: 04 53 53 805 (salon), 04 53 53 800 (servis)
E-mail: servis@avtomony.si; prodaja@avtomony.si
Splet: http://www.avtomony.si

Delovni čas
Servis:
pon. - pet.: 8h - 16h

Prodaja novih in rabljenih vozil:
pon. - pet.: 8h - 18h
sob.: 9h - 12h (prazniki zaprto)

 1. Hyundai Avto Trade d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Ponudba vozil

Aktualne novice iz Hyundaia

 • Hyundai IONIQ 5 in STARIA osvojila nagrado GOOD DESIGN Awards

  20. januar 2022

  Hyundai je na podelitvi nagrad »GOOD DESIGN Awards 2021« prejel več priznanj. Modela IONIQ 5 in STARIA pa sta osvojila zmago v kategoriji "Transport".

  IONIQ 5 je Hyundaijev kompaktni križanec, ki je prvi predstavnik nove podznamke vozil, imenovane IONIQ in je namenjena izključno baterijskim električnim vozilom (BEV). S svojo progresivno zasnovo je bil s strani potrošnikov širom sveta odlično sprejet. Posebna grafika luči v obliki malih grozdov parametričnih točk,...

  Preberi več
   
 • Hyundai Motor in Unity partnerstvo za izgradnjo meta-tovarne

  12. januar 2022

  Hyundai Motor in Unity sta sklenila partnerstvo za skupno oblikovanje in izgradnjo novega načrta metaverse in platforme za meta-tovarno s čimer bo podjetje Hyundai postalo vodilno v prihodnjih mobilnostnih rešitvah na področjih pametne proizvodnje, usposabljanja in preučevanja umetne inteligence ter simulacije avtonomne vožnje.

  • Partnerstvo podpira Hyundaijevo vizijo postati ponudnik pametnih rešitev za mobilnost v popolnoma novem digitalnem ekosistemu
  • ...
  Preberi več
   
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Vse podatke, zbrane prek piškotkov za potrebe spletne analitike na našem spletnem mestu anonimiziramo s pomočjo posebnega algoritma SafeMetric™. Več o piškotkih.